Εξιχνιάστηκε έγκλημα στην Χαλκιδική με θύμα έναν 33χρονο – Δράστες του φονικού οι φίλοι του!

Η δολοφονία είχε έρθει στο φως το 2020

Must Read

Στην άκρη του νήματος κατάφεραν να φτάσουν οι άνδρες της Αστυνομίας σχετικά με την δολοφονία ενός 33χρονου, στην Χαλκιδική. Δράστες και θύμα ήταν φαινομενικά φίλοι. Όμως οι δύο όπως διαπιστώθηκε, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το φονικό, χωρίς να αφήσουν εμφανή ίχνη που να προδίδουν τις ταυτότητές τους.

Ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στη Χαλκιδική και έκτοτε το μυστήριο παρέμενε άλυτο. Ωστόσο, μετά από 2,5 περίπου χρόνια ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άλλοι αλλοδαποί, ηλικίας 39 και 53 ετών, ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας για εμπλοκή του σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, το θύμα το απόγευμα της 15ης Αυγούστου 2020 είχε πάει μαζί με τους δράστες, σε περιοχή της Χαλκιδικής. Θεωρούσε ότι θα περάσει χρόνο με τους φίλους του, ωστόσο, δεν έδωσε ποτέ ξανά σημεία ζωής.

Από τη συνδυαστική μελέτη, την συλλογή πληροφοριών με αλλοδαπές αστυνομικές υπηρεσίες μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τη διενέργεια ειδικών ανακριτικών πράξεων ταυτοποιήθηκαν οι δύο αλλοδαποί φίλοι του ως δράστες της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο 39χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ για τον 53χρονο, ο οποίος είχε ήδη διαφύγει στη χώρα καταγωγής του, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This