Σύζυγος επιχειρηματία στο Π. Φάληρο για την ληστεία: «Είμαστε καλά»- Ο μικρός γιος τους απελευθέρωσε

Must Read

Τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο με την οικογένειά της περιέγραψε η σύζυγός του 55χρονου επιχειρηματία που βρέθηκε στο στόχαστρο ληστών μετά τις 12 σήμερα τα ξημερώματα.

«Όλα συνέβησαν στις 12μιση το βράδυ. Ήταν τρία άτομα, μας έδεσαν, μας απείλησαν και μας έκλεψαν», ανέφερε η γυναίκα η οποία ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Η ίδια είπε πως, όταν έφυγαν οι ληστές «προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου και μετά προσπαθήσαμε να λύσουμε ο ένας τον άλλον».

Ολόκληρη H οικογένεια πέρασε έναν εφιάλτη που σίγουρα θα θυμάται για καιρό. Ωστόσο, η ίδια ανέφερε πως «τώρα είμαστε καλά».

Πηγές αναφέρουν πως στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο 55χρονος επιχειρηματίας αποκάλυψε πως οι δράστες φορούσαν κουκούλες με ακάλυπτα τα μάτια και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο εφιάλτης της οικογένειας κράτησε περίπου 45 λεπτά, καθώς τόσο έμειναν μέσα στο σπίτι οι δράστες. Όσο για το ποιος τους απελευθέρωσε από τα δεσμά τους, ο 55χρονος είπε ότι ο μικρός γιος τους έλυσε κόβοντας τα σχοινιά με ένα ψαλίδι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τους έδεσαν όλους πισθάγκωνα εκτός από τον μικρό γιο.

 



 

Τι συνέβη

Λίγο μετά τις 00:30, ο επιχειρηματίας επέστρεψε στο σπίτι του στην οδό Νηρηίδος. Στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμεναν τρεις κουκουλοφόροι και με την απειλή μιας κυνηγετικής καραμπίνας, τον ανάγκασαν να ανέβουν όλοι μαζί στο διαμέρισμα. Σ’ αυτό βρίσκονταν η γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Οι δράστες στη συνέχεια δεν δίστασαν να δέσουν και να φιμώσουν γονείς και παιδιά, ενώ παράλληλα άρχισαν να ψάχνουν χρήματα και χρυσαφικά.

Ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει το σημείο, αφού προηγουμένως είχαν κάνει το σπίτι «φύλλο και φτερό». Οι αδίστακτοι κακοποιοί άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα και έγιναν «καπνός», αφήνοντας την οικογένεια δεμένη.

Οι Αρχές θεωρούν πως οι ληστές ήξεραν τι ώρα γύριζε ο 55χρονος από τη δουλειά του και ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This