«Δεν πρόλαβα να σταματήσω» λέει η οδηγός που πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε την 15χρονη

«Είδα τραύματα στο πρόσωπο» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας

Must Read

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται το 15χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από Ι.Χ. στη Βούλα, το πρωί της Πέμπτης.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί κρίνουν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή, ωστόσο πρέπει να περάσουν 48 ώρες προκειμένου να έχουν καθαρή εικόνα για την πορεία της υγείας της.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το κορίτσι, διαπιστώθηκε ότι η ίδια βρέθηκε στο πλευρό του κοριτσιού και δεν έφυγε ποτέ από το σημείο. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η οδηγός φέρεται να πέρασε με κόκκινο και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν πρόλαβε να σταματήσει ότι είδε το κορίτσι.

Για το περιστατικό μίλησε στην ΕΡΤ και αυτόπτης μάρτυρας που είδε τα όσα συνέβησαν: «Δεν είχαμε εγκατάλειψη τραυματία. Σταμάτησε το αυτοκίνητο απλά λίγο πιο κάτω και μετά ήρθε η οδηγός, ήταν παρούσα και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της τροχαίας» ξεκαθάρισε ο μάρτυρας και στη συνέχεια ανέφερε ότι όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα:

«Είδα ένα αυτοκίνητο πολύ γρήγορα σαν φλας όλη η σκηνή, να χτυπάει κάποιον άνθρωπο και να τον πετάει στον αέρα πάνω από το ύψος του καπό, σχεδόν δύο μέτρα πετάχτηκε ο άνθρωπος. Ερχόταν στο ρεύμα από Βουλιαγμένη προς Αθήνα Φαινόταν αρκετά δυνατό το χτύπημα» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ άφησα το αμάξι στο φανάρι. Έβαλα αλάρμ και κατέβηκα και πήγα να δω τι έγινε. Η κοπέλα ήταν μπρούμητα αρχικά. Μετά κατάλαβα ότι έχει τις αισθήσεις της. Είδα τραύματα στο πρόσωπο. Είδα αίμα μόνο σε μύτη και στόμα. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα»




Δείτε επίσης:

Ελαφρά τραυματισμένη η 15χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ-Σταμάτησε πιο κάτω ο οδηγός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This