Απαλλάσσεται για την κατηγορία του βιασμού 17χρονης ο Ρούμπεν Σεμέδο

Οι Αρχές έκριναν ότι η 17χρονη συνευρέθηκε μαζί του ερωτικά με την θέλησή της

Must Read

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο απαλλάσσεται  για την κατηγορία βιασμού ανήλικης, μετά από την καταγγελία 17χρονης τον Αύγουστο του 2021, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Σεμέδο αλλά και έναν 40χρονο μάνατζερ, στο σπίτι του 27χρονου ποδοσφαιριστή, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δικαστές εκτίμησαν το αποδεικτικό υλικό, τις μαρτυρίες και τις απολογίες των κατηγορουμένων και έκριναν ότι οι δύο ανήλικες δεν αποκάλυψαν στους κατηγορούμενους την ηλικία τους και ότι η 17χρονη είχε σεξουαλική επαφή με την θέλησή της.

Μάλιστα, η φίλη της που βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο κατέθεσε ότι «έλεγε ότι φώναζε δυνατά αλλά εμείς δεν ακούσαμε τίποτα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο της δικογραφίας ότι ο Σεμέδο άσκησε βία στην ανήλικη, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, βγήκαν καθαρές.

Επιπλέον, ο φίλος της ανήλικης, σύμφωνα με την δικογραφία, είχε στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του Σεμέδο, με το οποίο του ζητούσε χρήματα: «Είχες σεξουαλική επαφή με την δεκαεξάχρονη αδερφή μου καλή τύχη στην φυλακή ή δώσε μου 15.000€ και δεν θα πω τίποτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This