Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 22χρονου Δημήτρη Σκόνδρα – «Μπράβο στους γονείς»

Ήταν όλοι εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον νεαρό ποδοσφαιριστή

Must Read

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κηδεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή από την Πάτρα που άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, μετά την ξαφνική κατάρρευσή του το περασμένο Σάββατο στο κρεοπωλείο του πατέρα του.

Οικογένεια συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Λυγιές Πατρών για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο που «έφυγε» τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με το tempo24, οι γονείς εκτός από συλλυπητήρια δέχτηκαν και πολλά «μπράβο» για την γενναία τους απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους και να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους τους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους γιατρούς υπήρχε μια παθολογία στον εγκέφαλο εκ γενετής την οποία δεν μπορούσε να αντιληφθεί ο άτυχος νέος και δεν είχε δώσει ενδείξεις.

Η δωρεά οργάνων

Η καρδιά του Δημήτρη χτυπάει πλέον σε 36χρονο ασθενή, που ζούσε με μηχανική υποστήριξη λόγω σοβαρού προβλήματος που είχε στην καρδιά, στο Ωνάσειο, Καρδιοθωρακοχειρουργικό Κέντρο. Τη λήψη της καρδιάς έκαναν οι γιατροί του Ωνασείου, Δημήτρης Ζαρακλής και Γρηγόρης Χρυσοστομίδης.

Το ήπαρ και οι νεφροί αφαιρέθηκαν από τον επίκουρο καθηγητή χειρουργικής του ΠΓΝΠ Νικόλαο Καρύδη και τον χειρουργό Αθανάσιο Κοφίνα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου όπου έγινε και η μεταμόσχευσή τους. Οι κερατοειδείς ελήφθησαν από τους γιατρούς της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, Μενέλαο Κανάκη και Φωτεινή Τσαμπαρδώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This