Ο Γρηγόρης Λέων απαντά στον Κούγια για το «δήμαρχος στις Κουκουβάουνες»

Του δίνει ραντεβού στα δικαστήρια και τον καλεί να μάθει γεωγραφία

Must Read

Επίθεση στον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων έκανε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που σε ανακοίνωσή του  τον χαρακτηρίζει… «σφυρίδα» και «δήμαρχο στις Κουκουβάουνες».

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ρε ηθικέ ιατροδικαστή που θέλεις να γίνεις και δήμαρχος στις Κουκουβάουνες, σου έχει πει κανείς πόσο ανήθικο είναι, χωρίς να έχεις διαβάσει τη δικογραφία, να καταρρακώνεις το τεκμήριο αθωότητας μιας φτωχής γυναίκας και, για να οικονομήσεις από την πολιτική, να προσπαθείς να βάλεις φυλακή μια αθώα γυναίκα;».

Ο γνωστός ποινικολόγος καταλήγει στην ανακοίνωσή του ότι ο Γρηγόρης Λέων, θέλει να καταδικαστεί η εντολέας του ώστε να το εξαργυρώσει με πολιτική καριέρα.

Ο ιατροδικαστής απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Αλέξης Κούγιας με ανάρτησή του, δίνοντάς του ραντεβού στα δικαστήρια και καλώντας τον να μάθει γεωγραφία.

Όπως έγραψε: «Με τρία παιδιά νεκρά ο τέταρτος συνήγορος της κατηγορούμενης προσπαθεί σκόπιμα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία και με συκοφαντίες και απειλές να αποτρέψει τον δημόσιο διάλογο σε θέματα ιατροδικαστικής επιστήμης. Δεν πτοούμαι από υβριστικές επιθέσεις. Η συνέχεια θα δοθεί στα αρμόδια δικαστήρια.

ΥΓ: Να μάθει γεωγραφία γιατί η Λυκόβρυση- Πεύκη δεν είναι Κουκουβάουνες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This