Αναβιώνει την Τετάρτη το τραγικό τροχαίο με θύματα δύο νέους στην Αιτωλοακαρνανία το 2018

Must Read

Αναβιώνει την ερχόμενη Τετάρτη στο τριμελές πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου η υπόθεση του τραγικού τροχαίου που συνέβη τον Οκτώβριο του 2018, που στοίχισε την ζωή σε δυο νέους ανθρώπους.

Από τον Ιούνιο του 2020 που ήταν η πρώτη αναβολή μέχρι και τη 12η Οκτωβρίου 2022 που ήταν η τελευταία αναβολή οι οικογένεις των θυμάτων, της Στεφανίας Μουλαρά, μητέρας ενός παιδιού και του Άκη Κάκου, εξέφραζαν την αγανάκτησή τους.

Οι οικογένειες των αδικοχαμένων νέων που ζουν το δράμα τους για τέσσερα και πλέον χρόνια, ζητούν δικαιοσύνη περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης, χωρίς επιπλέον αναβολές προκειμένου να σταματήσει η περιπέτειά τους και να παραπεμφθεί σε κακούργημα ο οδηγός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια δίνουμε έναν αγώνα για να αποκατασταθεί η μνήμη των παιδιών»

«Καλούμε την εισαγγελία να πράξει τα δέοντα και να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που οδήγησε στον θάνατο δυο νέα παιδιά καταστρέφοντας τις οικογένειές μας. Αυτά τα τέσσερα χρόνια δίνουμε έναν αγώνα για να αποκατασταθεί η μνήμη των παιδιών κάτι που αποτελεί και την ηθική δικαίωση των οικογενειών μας» ανέφερε η αδερφή της αδικοχαμένης Στεφανίας, η Βικτώρια Μουλαρά.

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωινό της 14ης Οκτωβρίου 2018, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο νερά ζευγάρια από το Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε ένα αρδευτικό κανάλι, στον δρόμο προς τον Λούρο.

Ως εκ τούτου, έχασαν τις ζωές τους από πνιγμό η 29χρονη μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού Στεφανία Μουλαρά και ο συνομήλικός της Άκης Κάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This