Στη φυλακή Αφγανός που εξανάγκασε 8χρονο σε στοματικό έρωτα!

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό

Must Read

Στην φυλακή θα επιστρέψει ένας 27χρονος Αφγανός καθώς καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών, χωρίς κανένα ελαφρυντικό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 8χρονου αγοριού, σε καμπ προσφύγων και μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα, όπου φιλοξενούνταν και οι δύο. Συγκεκριμένα, ο αρρωστημένος αλλοδαπός είχε εξαναγκάσει τον ανήλικο σε στοματικό έρωτα και σε άλλες σεξουαλικές πράξεις.

Εξετάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενώ τον αθώωσε για την πράξη της απόπειρας βιασμού. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 9ετή κάθειρξη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι πράξεις τελέστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020 και διερευνήθηκαν από την αστυνομία ύστερα από καταγγελίες φιλοξενούμενων στο καμπ, που κατέθεσαν ως αυτόπτες μάρτυρες. Το ανήλικο προσφυγόπουλο εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του όσα είχαν προηγηθεί, ενώ εξετάστηκε, παρουσία παιδοψυχολόγου, από αστυνομικούς, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες. Δύο μήνες αργότερα ακολούθησαν η σύλληψη και προφυλάκισή του 27χρονου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 27χρονος βρέθηκε μόνος του στη σκηνή με τον ανήλικο, τον ανάγκασε σε στοματικό έρωτα και έτριβε στο σώμα του τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις του ανήλικου αγοριού και του πατέρα του, είχαν γίνει και άλλες σεξουαλικές πράξεις στο παρελθόν.

Σύμφωνα με μια μάρτυρα, το παιδί ούρλιαζε και έκλαιγε. Τότε εκείνη που είχε ακούσει τις φωνές του και πήγε να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άντρας είχε βάλει τα χέρια του μέσα από το παντελόνι του παιδιού, ενώ μετά τον ανάγκασε σε στοματικό έρωτα!«Το παιδί φώναζε ‘μη με πειράζεις’, ούρλιαζε και έκλαιγε», κατέθεσε, μεταξύ άλλων, η πρώτη μάρτυρας στην αστυνομία.

Η βασική μάρτυρας φώναξε και μια δεύτερη γυναίκα και από κοινού αντίκρισαν τον δράστη με το παιδί μέσα στη σκηνή και στη συνέχεια ειδοποίησαν τον πατέρα του. Πάντως τόσο η πρώτη μάρτυρας όσο και ο πατέρας του παιδιού δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και εικάζεται ότι έχουν φύγει από τη χώρα.

Στην απολογία του, ο 27χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ έκανε λόγο για εις βάρος του σκευωρία. «Ο μόνος λόγος που με κατήγγειλαν ήταν για να επισπευσθεί η διαδικασία χορήγησης της άδειας παραμονής στην χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, αποδίδοντας δόλο στους καταγγέλλοντες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This