Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Must Read

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» θα επικρατήσει σήμερα, Δευτέρα 16/1, στο Κέντρο της Αθήνας. Κλειστοί θα είναι οι δρόμοι ενώ αυστηρά μέτρα θα εφαρμοστούν για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Διακοπή κυκλοφορίας από τις 6:00 μέχρι τις 14:00 στις οδούς:

  • Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος
  • Αιόλου, σε τμήματα
  • Ερμού, σε τμήματα

Έως τις 14:00 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις παραπάνω οδούς. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι δυνατό να παραταθούν ή να μειωθούν, καθώς και να μην εφαρμοσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας.

Ρυθμίσεις και στον ενάεριο χώρο

Την ίδια ώρα, εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις drones από τις 04:00 έως τις 17.00 στον εναέριο χώρο του κέντρου της Αθήνας, της Τανάγρας, του Τατοΐου και στην περιοχή της Δεκέλειας. Παράλληλα, drones και ελικόπτερα της Αστυνομίας θα δίνουν εικόνα στο επιχειρησιακό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα έχουν παρουσία σε καίρια σημεία, με επίκεντρο τη Μητρόπολη Αθηνών και το Τατόι. Εξάλλου, οι αστυνομικές δυνάμεις που θα βρίσκονται έξω από το κτήμα Τατοΐου θα επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε όσους έχουν ονομαστική πρόσκληση. Συγκεκριμένα, η οδηγία αφορά τον εναέριο χώρο του κέντρου της Αθήνας, της Τανάγρας, του Τατοΐου και της περιοχής της Δεκελείας, όπου απαγορεύονται οι πτήσεις από τις 04:00 τα ξημερώματα έως τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Γενάρη.




Διαβάστε ακόμα:

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This