Σύζυγος 26χρονης που έχασε το χέρι της στην μηχανή του κιμά: «Θα ζοριστούμε, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Must Read

«Θα τα καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του συζύγου της 26χρονης μητέρας και εργαζόμενης σε κρεοπωλείο στο Ασήμι του Ηρακλείου, η οποία την περασμένη Παρασκευή, είχε ένα σοβαρότατο ατύχημα, όταν το χέρι της πιάστηκε στην μηχανή του κιμά, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό της.

«Eγώ ήμουν στη δουλειά και με πήρανε και πήγα εκεί κι ήτανε στη μηχανή μέσα η χέρα της. Κόψανε τη μηχανή, αλλά δεν μπορούσανε να βγάλουνε τη χέρα και πήρανε τη μηχανή στο νοσοκομείο. Έχει ακρωτηριαστεί το χέρι της, το έχει χάσει, αυτό μου είπαν οι γιατροί επειδή δεν μ’ αφήνουνε να μπω μέσα» είπε ο Μιχάλης Δασκαλάκης, με δύναμη ψυχής.

Δείτε ακόμη: Συναγερμός στην Κρήτη: Σε μηχανή του κιμά εγκλωβίστηκε το χέρι εργαζόμενης!

Βράχος στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή ο σύζυγος της κοπέλας, σχολίασε ότι στο σπίτι τους περιμένουν τρία παιδάκια 11, 8 και 2 ετών, όμως φτάνει που σώθηκε η Αναστασία του. «Εντάξει, καλά είναι, όπως το πάρει κανείς , ένα κομμάτι από το σώμα της έχει φύγει, εντάξει πώς να το πάρει; Εγώ δε φοβάμαι. Μπορώ εγώ να τα κάνω όλα, θα ζοριστούμε λίγο, αλλά εντάξει θα περάσει» συμπλήρωσε ο σύζυγος της νεαρής γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι, η 26χρονη νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σταθερή.

Δείτε ακόμη: Κρήτη: Δεν σώθηκε το χέρι της εργαζόμενης που εγκλωβίστηκε σε μηχανή του κιμά!

Το χέρι της κοπέλας εγκλωβίστηκε στη μηχανή, που ήταν σε λειτουργία και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, για να τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή κοπέλα, καθώς και για την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ήταν αδύνατον να κόψουν το μηχάνημα που εγκλωβίστηκε το χέρι της υπαλλήλου και έτσι η κοπέλα μεταφέρθηκε μαζί με αυτό στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This