Κηδεία τέως βασιλιά: Ποιες είναι οι πολιτικές παρουσίες

Must Read

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου δεν βρίσκεται μόνο πλήθος κόσμου, από τις 6 το πρωί, προκειμένου να προσκυνήσει την σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και να πει το «τελευταίο αντίο».

Ήδη από νωρίς έχουν σπεύσει και αρκετά πολιτικά πρόσωπα της χώρας, τα περισσότερα, μέχρι στιγμής, από την «γαλάζια» παράταξη μιας έχει δοθεί «ελεύθερη πρόσβαση» από το κόμμα σε όσους το επιθυμούν.

Περίπου στις 9 το πρωί,  Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη καθώς ο τέως βασιλιάς ήταν νονός της και είχαν ιδιαίτερη σχέση.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ στεκόταν ιδιαίτερα φορτισμένη έξω από το παρεκκλήσι ενώ δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα όταν βρέθηκε μπροστά στο φέρετρο του νονού της.

Η παρουσία που ξεχώρισε, μέχρι στιγμής, ήταν αυτή του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έφτασε στη Μητρόπολη περίπου στις 9.30 μαζί με την σύζυγό του. Μάλιστα, ο κόσμος που βρισκόταν στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα τον χειροκρότησε.

Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό βρίσκονταν οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, αλλά και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Επίσης, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου μετέβησαν, επίσης, ο βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος  ενώ το «παρών» έδωσαν ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλατζής

Περίπου στις 11 έφτασε και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. 






Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This