Νεκρή η «Μήδεια» από το Αλεποχώρι – Είχε ξυλοκοπήσει το μωρό της και το έβαλε στην κατάψυξη

Την εντόπισε ο σύντροφός της! Παραλίγο να τη λιντσάρουν στις φυλακές πριν «σπάσει» τα ισόβια

Must Read

Σχεδόν 10 χρόνια μετά τον φρικτό θάνατο του βρέφους της, η «Μήδεια» του Αλεποχωρίου Αχαΐας, η οποία ξυλοκόπησε άγρια το μόλις τριών μηνών μωρό της και κατόπιν το έβαλε στην… κατάψυξη τον Ιούλιο του 2013, εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Ρίο!

Σύμφωνα πληροφορίες του tempo24.news, τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε ο σύντροφος της γυναίκας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Η 41χρονη φόνισσα, που σόκαρε όλη την Ελλάδα, φέρεται ότι έπασχε από σοβαρή ψυχική διαταραχή, ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και πιθανότατα διένυε επιλόχειο κατάθλιψη όταν σκότωσε το ίδιο της το σπλάχνο. Για τα αίτια του θανάτου της παραγγέλθηκε νεκροψία.

Ηταν 4 Ιουλίου του 2013, όταν η 31χρονη -τότε- «Μήδεια» ξυλοκόπησε αλύπητα το τριών μηνών αγοράκι και το πέταξε στο παρκοκρέβατό του, το οποίο δεν είχε στρώμα, για να σταματήσει να κλαίει! Οταν διαπίστωσε ότι το άμοιρο βρέφος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και σε μια προσπάθεια να κρύψει το φρικιαστικό έγκλημα, το στρίμωξε στην κατάψυξη, ώσπου να επιστρέψει ο σύζυγός της, που έλειπε για δουλειές (σ.σ.: ούτε εκείνος βρίσκεται στη ζωή). Οταν ο άντρας μπήκε στο παιδικό δωμάτιο, εντόπισε το μωρό κουλουριασμένο στο κρεβατάκι του νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία, με συνέπεια να συλληφθεί η 31χρονη.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αδιανόητη πράξη της, η παιδοκτόνος είχε ισχυριστεί πως το κακό έγινε ύστερα από πτώση του παιδιού της μέσα στο παρκοκρέβατο, όπου το είχε βάλει, και ότι το στρίμωξε στην κατάψυξη στην προσπάθειά της να το κάνει να… συνέλθει!
Αν και είχε παραδεχτεί ότι απέκτησε το άτυχο μωρό και τα άλλα τέσσερα παιδιά της έπειτα από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, είχε ισχυριστεί ότι τα φρόντιζε όσο μπορούσε και πως δεν θα τους έκανε ποτέ κακό επειδή η ίδια είχε ζήσει άσχημη παιδική ηλικία. Οπως είχε πει χαρακτηριστικά, μεγάλωσε σε ορφανοτροφεία, ενώ αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί σε τρυφερή ηλικία. Στο δικαστήριο είχαν καταθέσει, επίσης, μάρτυρες, που είχαν πει ότι δεν την είχαν δει ποτέ να χτυπά τα παιδιά της και πως δεν πιστεύουν ότι ήθελε να σκοτώσει το μωρό της.

Ελαφρυντικά

Παρ’ όλα αυτά, είχε κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με συνέπεια να της επιβληθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Στη φυλακή η ίδια είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τον άγραφο νόμο, που δεν «σηκώνει» κακοποίηση παιδιών -πόσο μάλλον παιδοκτονία-, καθώς οι συγκρατούμενές της είχαν προσπαθήσει να τη λιντσάρουν. Κατόπιν, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, το οποίο συνεδρίασε το 2018, είχε «σπάσει» τα ισόβια και είχε μειώσει την ποινή της σε 12ετή κάθειρξη, αφού της αναγνώρισε ελαφρυντικά. Ετσι, δεδομένου και του ότι είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, είχε αφεθεί ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This