Κηδεία τέως βασιλιά: Τι σημαίνει η πινακίδα στο μοναδικό λευκό τζιπ της πομπής

Τι σημαίνει η πινακίδα «Κ13GRE»

Must Read

Στην τελευταία κατοικία του στα βασιλικά κοιμητήρια Τατοΐου οδηγήθηκε σήμερα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, με πλήθος γαλαζοαίματων αλλά και απλών πολιτών να τον αποχαιρετούν στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών. 

Μετά το τέλος της κηδείας, η οικογένεια Γλύξμπουργκ επιβιβάστηκε σε ένα λευκό τζιπ που ήταν και το μοναδικό σε αυτό το χρώμα, αφού όλα τα υπόλοιπα οχήματα ήταν μαύρου χρώματος.

Μάλιστα, το όχημα της πρώην βασιλικής οικογένειας είχε πινακίδες που έγραφαν Κ13GRE.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι μπορεί να σημαίνει η συγκεκριμένη πινακίδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ήταν μία ειδική παραγγελία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και σημαίνει Κωνσταντίνος ο 13ος.

Ο Γλύξμπουργκ θεωρούσε πως είναι ο 13ος Κωνσταντίνος, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ο 11ος και 12ος Κωνσταντίνος ήταν ο παππούς Γλύξμπουργκ. Μάλιστα, θεωρία που κυκλοφορούσε στον ελληνικό στρατό τη δεκαετία του ‘70 ήθελε τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ να έχει 11 δάχτυλα και να… παίρνει πίσω την Κωνσταντινούπολη. 




Δείτε επίσης:

Στην τελευταία κατοικία του ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Δείτε εδώ τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This