Βούλγαρος χρησιμοποιούσε ταυτότητα νεκρού Έλληνα για να πουλάει δήθεν αυτοκίνητα στο διαδίκτυο!

Must Read

Την γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας 57χρονος από τον Βόλο, υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε όχημα, αλλά είχε καταβάλλει το ποσό που χρειαζόταν για την συναλλαγή.

Ο Βολιώτης ήθελε να αγοράσει ένα Ford Focus, μεταχειρισμένο μεν, αλλά σε τιμή ευκαιρίας. Πίσω από την αγγελία κρυβόταν ένας Βούλγαρος απατεώνας, που πουλούσε ανύπαρκτα αυτοκίνητα σε διαδικτυακό ιστότοπο.

Ο άνδρας κατάφερε να πείσει τον αγοραστή, ο οποίος του έδωσε προκαταβολή 1240 ευρώ. Μάλιστα, σκάναρε και του έστειλε ηλεκτρονικά αστυνομική ταυτότητα, η οποία ανήκε … σε νεκρό Έλληνα! Μόλις ο Βούλγαρος έλαβε την προκαταβολή, η οποία δόθηκε τμηματικά, εξαφανίστηκε.

Ο 57χρονος Βολιώτης απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου. Μετά από ενδελεχή έρευνα ο δράστης της απάτης σε βάρος του 57χρονου Βολιώτη ταυτοποιήθηκε, καθώς είχε δώσει τα στοιχεία προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού. Χθες ο δράστης καταδικάστηκε ερήμην σε 18 μήνες φυλάκιση.

Η ποινή θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε για αγοροπωλησία που δεν έγινε ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This