«Βρέθηκα σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή» υποστήριξε η 47χρονη – «Της “έφαγε” τα λεφτά» φωνάζει η μητέρα της

Δεκάδες οι καταγγελίες από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι εξαπατήθηκαν από το θύμα σε ανύποπτο χρόνο

Must Read

«Μοιραία» αποδείχθηκε η οργισμένη επίσκεψη της 47χρονης στο διαμέρισμά του 50χρονου στο Μοσχάτο, καθώς ο άγριος καβγάς που ξεκίνησε ανάμεσά τους για το τεράστιο χρηματικό ποσό που -φέρεται- να τής χρωστούσε, οδήγησε, τελικά, στο θάνατό του δι’ απαγχονισμού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η συλληφθείσα, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, είχε δώσει στον 50χρονο λογιστή – ασφαλιστή για να το επενδύσει ποσό που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ανέρχεται σε 200.000 ευρώ. Οταν, όμως, πήγε από το σπίτι του να τού ζητήσει να της τα επιστρέψει, εκείνος φέρεται να απάντησε πως δεν είχε τα χρήματα.

«Βρέθηκα σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή» φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή η 47χρονη, στην οποία απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της, η κατηγορούμενη έχει στο πλευρό της τη μητέρα της και τα παιδιά της, με την πρώτη να ωρύεται έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων πως η κόρη της είναι αθώα και πως έπεσε θύμα του 50χρονου, ο οποίος της «έφαγε» τα χρήματα. «Η κόρη μου είναι αθώα. Της έχει καταχραστεί λεφτά που μάζευε μια ζωή», έλεγε με λυγμούς, προσθέτοντας ότι έχει καταχραστεί πολλά χρήματα και από άλλα μέλη της οικογένειας τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbreak.gr, υπάρχουν πολλές καταγγελίες από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι εξαπατήθηκαν από το θύμα σε ανύποπτο χρόνο, καθώς ο 50χρονος, εκτός από τις λογιστικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες που παρείχε, δήλωνε πως ήταν και επενδυτής. Μάλιστα, ως δικαιολογία για τα χρήματα που αδυνατούσε να τούς επιστρέψει, παρουσίαζε το ότι τού τα είχε «αρπάξει» η πρώην σύζυγός του, η οποία φέρεται να άδειασε τους κοινούς λογαριασμούς τους και να διέφυγε στην Αλβανία, απ’ όπου και κατάγεται.

Θύμα και θύτης γνωρίζονταν επί δέκα χρόνια και η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική. Η 47χρονη, που άνοιξε η ίδια την πόρτα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Γράμμου, όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου, υπήρξε κατά το παρελθόν υπάλληλος σε μεγάλο ξενοδοχείο, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε γνωστό ανθοπωλείο της Αθήνας.

Η κατηγορούμενη, πλέον, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Πέμπτη, όπου αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει.




Ξυλοδαρμός από επενδυτές

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περασμένο Σάββατο, στο μαγαζί του 50χρονου στην Καλλιθέα πήγαν άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν. Στο σημείο κλήθηκε, μάλιστα, και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αλβανίδα πρώην σύζυγος του 50χρονου, η οποία είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, «σήκωσε» όλα τα χρήματα  που υπήρχαν μέσα, μαζί και εκείνα που του είχαν δώσει για επένδυση, και έφυγε για τη χώρα της.

Πατέρας δύο κοριτσιών ήταν ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του, χθες το βράδυ, στο Μοσχάτο. Μαζί του εκείνη την ώρα ήταν και η 47χρονη γυναίκα, η οποία, σήμερα το πρωί ομολόγησε τη «συμμετοχή» της στον θάνατο του άντρα.

Η έρευνα για τον απαγχονισμένο λογιστή και τις συνθήκες θανάτου του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την αστυνομία να προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του «παζλ», μετά και την ομολογία της 47χρονης. Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα. Στη μοιραία τους συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ολιγόλεπτο βίντεο από μέσα από το διαμέρισμα του θύματος, το οποίο εντόπισαν στο κινητό της δράστιδας, μετά τη σύλληψή της. Στο οπτικό υλικό αποτυπώνεται ο 50χρονος να κάθεται σε καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού του, με την 47χρονη να του έχει περάσει από το λαιμό του ένα κορδόνι, με το οποίο προσπαθεί να τον πνίξει.

«Θα σε σκοτώσω, γιατί και φυλακή να πας δεν θα πάθεις τίποτα», φέρεται πως ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα στον επενδυτικό ασφαλιστικό σύμβουλο στο εν λόγω βίντεο, απειλώντας τον να της δώσει πίσω τα λεφτά της. Το εξαιρετικά σύντομο βίντεο σταματάει κάπου εκεί και ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι να βασιστούν στα λόγια της 47χρονης για το τι συνέβη μέχρι και τον μοιραίο απαγχονισμό του 50χρονου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους, όπου, κάποια στιγμή, εκείνη, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να τον πνίξει, με εκείνον να της ξεφεύγει και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο 50χρονος της είπε: «Δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω». Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα», με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα και να περνάει στο λαιμό του τη ζώνη που είχε κρεμάσει νωρίτερα από ένα μονόζυγο.

Εκείνη τη στιγμή, η 47χρονη τού τράβηξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του. «Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα», φέρεται να είπε στην κατάθεσή της, αλλά όταν είδε πως ο 50χρονος κρεμάστηκε, σάστισε και δεν ήξερε τι να κάνει, ώσπου εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.




Η μαρτυρία υπαλλήλου

Λίγα λεπτά πριν συναντήσει το θύμα της, η 47χρονη έχει καταγραφεί απο κάμερα κλειστού κυκλώματος, όπου φαίνεται να περπατά βιαστικά, αναζητώντας το ακριβές σημείο του σπιτιού του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, πλησιάζει υπάλληλο καταστήματος, ο οποίος, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι τον ρώτησε αν γνωρίζει τη διεύθυνση του θύματος.

Ειδικότερα, όπως περιέγραψε ο υπάλληλος, «γύρω στις 5 το απόγευμα, χθες, ήρθε μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον κύριο …». «Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω… Φεύγοντας, εκείνη μου φώναξε “πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π@@στη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, προσθέτοντας ότι η 47χρονη «γύριζε γύρω-γύρω από την πολυκατοικία, ψάχνοντας το θύμα».

Αυτό που εξετάζεται, μεταξύ άλλων, από την ΕΛ.ΑΣ. είναι αφενός ο ισχυρισμός της 47χρονης ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και τι είδους ήταν αυτές και αφετέρου εάν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο την ώρα που συνέβη το κακό.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This