Μοσχάτο: Βίντεο-ντοκουμέντο με τη 47χρονη που έψαχνε τον λογιστή για να τον σκοτώσει

«Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω» είπε σε υπάλληλο καταστήματος

Must Read

Το φως της δημοσιότητας  «βλέπει» βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την 47χρονη δράστρια του εγκλήματος στο Μοσχάτο να ψάχνει τον λογιστή της.

Λίγα λεπτά προτού η 47χρονη συναντήσει τον 50χρονο λογιστή μέσα στο σπίτι του, η ίδια έχει καταγραφεί σε βίντεο να περπατάει με γοργό ρυθμό ψάχνοντας το σπίτι του 50χρονου. Μάλιστα, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στο βίντεο, η ίδια προσέγγισε έναν υπάλληλο καταστήματος και τον ρώτησε αν γνωρίζει που μένει το θύμα, ενώ του είπε μάλιστα να καλέσει την αστυνομία γιατί σκοπεύει να τον σκοτώσει.

H 47χρονη που κρατείται από την ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δύο κόρες, η μία πηγαίνει 3η Γυμνασίου και η άλλη 1η Λυκείου.

Την ίδια ώρα, η 47χρονη που κρατείται ομολόγησε πως έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα να απαγχονιστεί ο 50χρονος. Η ίδια κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αυτό που υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα και πως για αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο διαμέρισμά του. 

Οι περιγραφές της 47χρονης στους αστυνομικούς προκαλούν φρίκη. Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, βρέθηκε στο σπίτι του λογιστή της να ζητήσει χρήματα που της χρωστούσε και σύντομα άρχισαν να διαπληκτίζονται. Όπως ομολόγησε η ίδια επιχείρησε να τον στραγγαλίσει με κορδόνι και τότε ο άνδρας απείλησε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του.

«Δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω» φέρεται να της είπε ο 50χρονος, σύμφωνα με την κατάθεσή της. Τότε η ίδια του απάντησε «αυτοκτόνα» και ο άνδρας ανέβηκε σε μια καρέκλα, πέρασε στο λαιμό του μια ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και η 47χρονη του έσπρωξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα να απαγχονιστεί.

«Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» ομολόγησε η ίδια στους αστυνομικούς.

Παράλληλα κάτοικος της περιοχής αναφέρει ότι άκουσε την γυναίκα να φωνάζει: «Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@@».

«Γύρω στις 5 το απόγευμα, χθες, ήρθε μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον κύριο (το όνομα του θύματος). Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω... Φεύγοντας εκείνη μου φώναξε “Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@@”», ανέφερε στο protothema.gr και πρόσθεσε «η 47χρονη γύριζε γύρω – γύρω από την πολυκατοικία ψάχνοντας το θύμα».












Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This