ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΜαρούσι: Το αυτοκίνητο «κλείδωσε» και το μωρό έμεινε μέσα

Μαρούσι: Το αυτοκίνητο «κλείδωσε» και το μωρό έμεινε μέσα

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν μωρό εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο που κλείδωσε μόνο του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, η Πυροσβεστική κλήθηκε για να απεγκλωβίσει το μωρό που βρισκόταν εντός του οχήματος. Το πιθανότερο σενάριο είναι η μητέρα να ξέχασε τα κλειδιά εντός του οχήματος και αυτό μετά από λίγη ώρα αφού απομακρύνθηκε από αυτό να κλείδωσε αυτόματα, με αποτέλεσμα το μωρό να μείνει κλειδωμένο εντός του αυτοκινήτου.

Η μητέρα, η οποία αγωνιούσε για το παιδί της, το αντιλήφθηκε αμέσως και κάλεσε τις Αρχές, με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδει στο σημείο. Οι αστυνομικοί φώναξαν κλειδαρά προκειμένου να ξεκλειδώσει το όχημα και χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής το οποίο παρέδωσαν στη συνέχεια μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης