«Ήταν αυτοκτονία, όχι ανθρωποκτονία»- Τι υποστηρίζει η δικηγόρος της 47χρονης

Υπάρχουν βίντεο που την δικαιώνουν, τόνισε

Must Read

Το αρνητικό κλίμα και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η 47χρονη η οποία συνελήφθη για τον θάνατο του 50χρονου συμβούλου επιχειρήσεων στο σπίτι του στο Μοσχάτο προσπαθεί να «γυρίσει» η δικηγόρος της, Κατερίνα Τσιώνα.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, υποστήριξε πως η φερόμενη ως δράστιδα δεν έσπρωξε την καρέκλα του 50χρονου ώστε να απαγχονιστεί, όπως ομολόγησε η ίδια πως έκανε, αλλά προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ο θάνατος του 50χρονου οφείλεται σε αυτοκτονία«, υποστήριξε η κ. Τσιώνα και πρόσθεσε πως έχει διαρρεύσει λανθασμένα ότι κλώτσησε την καρέκλα και τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Η κ. Τσιώνα επεσήμανε πως υπάρχουν βίντεο που δικαιώνουν την 47χρονη και είναι διαφορετικό από αυτό που έχει κυκλοφορήσει και στο οποίο ακούγεται να λέει η 47χροννη «θα σε σκοτώσω».

 

 



 

 

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης είπε πως η συμμετοχή σε αυτοκτονία είναι πλημμέλημα και πως «αν προσπάθησε μετά να βοηθήσει να μην προκληθεί ο θάνατος είναι θέμα πραγματικό από τα στοιχεία».

«Αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι αν υπήρχε συμμέτοχος, που δεν υπήρχε όπως φαίνεται και από τα βίντεο και από τα λεγόμενα των γειτόνων», ανέφερε και συμπλήρωσε πως αναμένονται τα αποτελέσματα από το DNA και τα αποτυπώματα.

«Από ό,τι φαίνεται ο συγκεκριμένος είχε τοποθετήσει ο ίδιος τη ζώνη στο μονόζυγο και είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσει», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Άφαντη η σύζυγος του 50χρονου

Ρόλο «κλειδί» φαίνεται πως έχει η σύζυγος του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο. Μπορεί η 47χρονη να ήταν παρούσα στο σπίτι του την ώρα του θανάτου του και να ομολόγησε τη συμμετοχή της στον απαγχονισμό του, ωστόσο κάτι «μεσολάβησε» και οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τη γυναίκα του λογιστή.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του 50χρονου από το Μοσχάτο παραμένει άφαντη, με την αστυνομία να την ψάχνει προκειμένου να δώσει κατάθεση. Ο 50χρονος είχε δηλώσει πριν χάσει τη ζωή του, πως η σύζυγός του πήρε τα χρήματα που είχαν στους λογαριασμούς τους από τους πελάτες τους. Μια από τους πελάτες ήταν και η 47χρονη. Η μητέρα της, η οποία βρέθηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκε η κόρη της, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είναι αθώα. «Της έχει καταχραστεί λεφτά, που μάζευε μια ζωή» είπε με νόημα. Η 47χρονη και ο 50χρονος γνωρίζονταν πολλά χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες στο μαγαζί του στην Καλλιθέα πήγαν κάποια άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν.




Ο λογιστής χρωστούσε 200.000 ευρώ στη 47χρονη; 

Η 47χρονη έχει πει πως πήγε στο σπίτι του 50χρονου προκειμένου να του ζητήσει να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για να τα επενδύσει, όμως μετά τις απαντήσεις που έλαβε, άρχισε να τσακώνεται μαζί του. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, πέρασε από το λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι, με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στη συνέχεια της είπε πως θα αυτοκτονήσει. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ανέβει σε μια καρέκλα και να περάσει μια ζώνη γύρω από το λαιμό του, την οποία στη συνέχεια την έδεσε στο μονόζυγο. Η 47χρονη τότε έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο πατέρας των δύο παιδιών να κρεμαστεί. Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη 19/1.

Διαβάστε ακόμα:

«Βρέθηκα σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή» υποστήριξε η 47χρονη – «Της “έφαγε” τα λεφτά» φωνάζει η μητέρα της

Μοσχάτο: Ήταν έτοιμος να απαγχονιστεί και τού κλώτσησα την καρέκλα, ομολόγησε η 47χρονη

Σε σοκ η μάνα του λογιστή – «Τι είχε κάνει ο γιος μου για να βρει τέτοιον θάνατο;»

Αυτή είναι η 47χρονη που σκότωσε τον λογιστή γιατί της χρωστούσε 200.000 ευρώ – Η γυναίκα του πήρε τα λεφτά και έγινε «καπνός»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This