Προβληματισμός από την ιατροδικαστική εξέταση του 50χρονου: Απαγχονισμός αλλά και δέκα σπασμένα πλευρά!

Δύο μέρες πριν η 47χρονη είχε καταγγείλει τον 50χρονο στην αστυνομία - Στον ανακριτή οδηγείται αύριο η 47χρονη

Must Read

Τη λύση του «παζλ» πίσω από την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 50χρονου ασφαλιστή και συμβούλου επενδύσεων στο Μοσχάτο αναζητά η αστυνομία, η οποία ερευνά τη σχέση της 47χρονης γυναίκας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με τον νεκρό άνδρα. 

Οι τοξικολογικές εξετάσεις και τα ερωτήματα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με τον απαγχονισμό του 50χρονου. Μπορεί και επίσημα η αιτία θανάτου να είναι ο απαγχονισμός, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε και περίπου 10 κατάγματα και στα πλευρά, αριστερά και δεξιά, 4 εκχυμώσεις σε κεφάλι και μύτη, μια εκχύμωση στον βραχίονα (που δείχνει στάση άμυνας). Είχε επίσης χτυπήματα κάτω από τον ώμο, τα οποία δείχνουν πως ήταν μέχρι και 15 ημερών. Μπορεί η 47χρονη να έχει υποστηρίξει ότι ο 50χρονος αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού με ζώνη, όμως είναι περίεργο πώς κατάφερε να σηκωθεί, να δεθεί με ζώνη και να αυτοκτονήσει, αφού είχε πολλαπλά χτυπήματα και κατάγματα! Υπάρχουν ενδείξεις που αναφέρουν ότι, λίγες μέρες πριν άνθρωποι στους οποίους χρωστούσε τον ξυλοκόπησαν άγρια. Την ίδια ώρα παραμένει άφαντη η σύζυγος του 50χρονου, την οποία η αστυνομία ψάχνει προκειμένου να καταθέσει.

 




Η δικηγόρος της 47χρονης ανέφερε ότι, η 47χρονη προσπάθησε να αποτρέψει το θάνατό του, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια οφείλεται σε αυτοκτονία. Μάλιστα όπως είπε, το βίντεο που υπάρχει και δείχνει το τι έχει γίνει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού, δικαιώνει την κατηγορούμενη και αποδεικνύει πως προσπάθησε να τον αποτρέψει. Τόνισε πως αυτό είναι άλλο βίντεο από αυτό στο οποίο ακούγεται να λέει «θα σε σκοτώσω». Η συνήγορος της 47χρονης δεν επιβεβαιώνει πως η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα για να κρεμαστεί ο 50χρονος. Σχετικά με το ποσό το οποίο της χρωστούσε, είπε πως είναι 200.000 ευρώ.




Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη 19/1, στις 12:00 το μεσημέρι πήρε η 47χρονη γυναίκα, η οποία προανακριτικά φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή της στον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

 




Διαβάστε ακόμα:

«Ήταν αυτοκτονία, όχι ανθρωποκτονία»- Τι υποστηρίζει η δικηγόρος της 47χρονης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This