Φρίκη στην Ιεράπετρα: 12χρονη έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών από ανήλικους!

Το κορίτσι έπαθε κατάθλιψη και χρειάστηκε να νοσηλευτεί

Must Read

Σοκ και «παγωμάρα» προκαλεί η συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού μόλις 12 ετών το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει, έπεσε στα χέρια μιας ομάδας ανηλίκων το καλοκαίρι του 2020 τα οποία προχώρησαν σε πολλαπλούς βιασμούς.

Η υπόθεση έρχεται τώρα στην δημοσιότητα καθώς έχει ξεκινήσει η διαδικασία της έρευνας από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, στους βιασμούς εμπλέκονται τουλάχιστον, τέσσερα αγόρια, εκ των οποίων τα τρία είναι σήμερα ανήλικοι και ο ένας ενήλικας, τα οποία, βίασαν το κορίτσι   σε δύο διαφορετικά περιστατικά.

Η μητέρα εξομολογήθηκε την τρομακτική περιπέτεια της κόρης της στο Ράδιο Λασίθι. Όπως εξήγησε η γυναίκα η οποία μαζί με την κόρη της μένουν εκτός Κρήτης πλέον προχώρησε στην αποκάλυψη για να της δώσει θάρρος και δύναμη για να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη και  για να κάνει γνωστό σε όλη την κοινωνία της Ιεράπετρας ένα περιστατικό ώστε να ανοίξουν και άλλα στόματα για να μιλήσουν για παρόμοια περιστατικά που έχουν κρατηθεί κρυφά.

Τι συνέβη

Όπως ανέφερε η μητέρα, η κόρη της, η οποία το 2020 ήταν 12 ετών και μαθήτρια Α’ Γυμνασίου είχε μια απλή γνωριμία με ένα αγόρι το οποίο μια μέρα,  μετά το σχόλασμα, την οδήγησε σε ένα γιαπί και την βίασε με άγριο τρόπο. Μάλιστα, παρόντες ήταν περίπου 15 άλλοι μαθητές οι οποίοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα!

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη λίγο καιρό μετά σε ένα πάρτι γενεθλίων, που έγινε σε κάποιο σπίτι της πόλης. Η 12χρονη είχε πάει εκεί με φίλες της. Στο πάρτι αυτό βρισκόταν και τρία αγόρια, μαθητές Α’ Λυκείου με τα οποία το κορίτσι και οι φίλες της έκαναν παρέα.

Τα παιδιά έπαιζαν το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και μέσα στα πράγματα που κλήθηκαν να κάνουν ήταν να πιουν ένα ολόκληρο μπουκάλι αλκοόλ ή να πιουν ένα κουτί με κρεμοσάπουνο, είτε να κάνουν κάποιου είδους σεξουαλική πράξη!  Τελικά, τα τρία αγόρια βίασαν διαδοχικά την 12χρονη. 

Η 12χρονη κράταγε μέσα της τα περιστατικά και δεν τα είχε εξομολογηθεί σε κανένα. Μήνες αργότερα, άλλαξε η συμπεριφορά της και παρουσίασε συμπτώματα κατάθλιψης. Σταμάτησε να κάνει παρέα με οποιονδήποτε, σταμάτησε οποιαδήποτε εξωσχολική δραστηριότητα, δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι μόνη της και κοιμόταν διαρκώς. Τα περιστατικά είχαν διαρρεύσει μεταξύ μαθητών οι οποίοι έστελναν μηνύματα στην κοπέλα ζητώντας της σεξουαλικά ανταλλάγματα.

Το κορίτσι κατέληξε να νοσηλεύεται στην παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ για έξι μήνες καθώς αντιμετώπιζε σοβαρή κατάθλιψη. Μάλιστα,  η 12χρονη άρχισε να αυτοτραυματίζεται και να κάνει απόπειρες αυτοκτονίας, οι οποίες συνεχίζονται σχεδόν μέχρι και σήμερα!

Κατάφερε να αποκαλύψει την περιπέτειά της αρχικά σε γιατρούς.  Ο παιδοψυχίατρος που την παρακολουθούσε, έκρινε πως έπρεπε να υπάρξει αστυνομική παρέμβαση και στη συνέχεια με την κατάλληλη καθοδήγηση το κορίτσι κατέθεσε τα πάντα σε ειδική ανακρίτρια της αστυνομίας.

Η πρώτη κατάθεση έγινε τον περασμένο Ιανουάριο.  Τον περασμένο Οκτώβριο η υπόθεση πέρασε στη δικαιοδοσία του ΑΤ Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This