Η πρώτη έξοδος της Άννας Μαρίας μετά την κηδεία του τέως βασιλιά

Την συνόδευε η κόρη της Αλεξία - Το γεύμα στην Αθηναϊκή Λέσχη

Must Read

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο θα τελεστεί αύριο Πέμπτη στο Τατόι τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η Άννα Μαρία σήμερα έκανε την πρώτη της έξοδο, συνοδευόμενη από την κόρη της Αλεξία, προκειμένου να γευματίσει όλη η οικογένεια.

Μάλιστα σε ερώτηση του Star για το πως αισθάνθηκε με την παρουσία τόσου κόσμου που θέλησε να αποχαιρετήσει τον Κωνσταντίνο, έβαλε το χέρι στην καρδιά της και απάντησε στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα: «Συγκινηθήκαμε με όλο τον κόσμο».

Μητέρα και κόρη έφθασαν με τα πόδια στην Αθηναϊκή Λέσχη, στην οδό Πανεπιστημίου, όπου και γευμάτισαν, παρουσία και λίγων στενών φίλων. Ο Παύλος τους περίμενε όλους, ενώ λίγα λεπτά μετά την Άννα Μαρία, έφτασαν η Μαρί Σαντάλ με την κόρη της Μαρία Ολυμπία, ο Νικόλαος με την Τατιάννα Μπλάτνικ, ο Φίλιππος και η Θεοδώρα.

Η Άννα Μαρία και οι αδελφές του Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη, βγαίνοντας από το εστιατόριο επιβιβάστηκαν σε ένα βανάκι και επέστρεψαν σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This