«Πάρτι» non stop με το δημόσιο χρήμα στο Κοργιαλένειο – Μπενάκειο

Must Read

Δεν έχει τελειωμό το πάρτι της Ελπινίκης Ταβιανάτου με το δημόσιο χρήμα στο Κοργιαλένειο – Μπενάκειο.

Η «Espresso», μετά τον φωτογραφικό διαγωνισμό που έφερε την περασμένη εβδομάδα στο φως της δημοσιότητας για τις υπηρεσίες καθαρισμού, σήμερα αποκαλύπτει ακόμα μια σύμβαση-παρωδία της διοικήτριας του νοσοκομείου, με θύμα το… δημόσιο χρήμα. Αυτή τη φορά ο διαγωνισμός αφορούσε διενέργεια μελέτης για τη διαμόρφωση και τον καθορισμό τιμής εκκίνησης πλειστηριασμού του κυλικείου του νοσοκομείου. Τι σημαίνει αυτό; Πως πρακτικά η διοικήτρια του νοσοκομείου πλήρωσε με δημόσιο χρήμα εταιρία για να της δώσει μια τιμή με την οποία θα νοικιάσει το κυλικείο του νοσοκομείου. Απίστευτα πράγματα δηλαδή…

Το εντυπωσιακό στοιχείο που δείχνει και τη λογική των «γαλάζιων» παιδιών είναι πως τον συγκεκριμένο διαγωνισμό κέρδισε ένα γνωστό στέλεχος της Ν.Δ., ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Κουτούπη. Ο συγκεκριμένος άριστος είναι ο συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ., ο οποίος αποκαλύφθηκε πως μέσω των εταιριών του εξασφάλισε 420 συμβάσεις, αξίας 5.500.000 ευρώ, από το Δημόσιο.

Αυτό, ωστόσο, που κάνει την ιστορία να μοιάζει με τραγωδία είναι πως στον διαγωνισμό συμμετείχαν φαινομενικά τρεις εταιρίες. Ομως οι δύο είχαν κοινό τηλέφωνο επικοινωνίας, αποδεικνύοντας πως ακόμα και για 5.000 ευρώ στήνονται διαγωνισμοί για να ταΐζονται τα «γαλάζια» παιδιά με κρατικό χρήμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This