Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων, λόγω της υποψηφιότητας στην Λυκόβρυση

Must Read

Την αποχώρησή του από τον δήμο της Αθήνας όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος ώστε να διεκδικήσει τον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Λέων.

Ειδικότερα, ο γνωστός ιατροδικαστής έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα: Μετά από 12 χρόνια στο Δήμο της Αθήνας -όπου μεγάλωσα και διατηρώ ιατρείο- παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω το δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που εδώ και 13 χρόνια είναι το σπίτι μου.

Αφήνω την Αθήνα με την συνείδησή μου ήσυχη ότι προσπάθησα από κάθε θέση που κατείχα να κάνω την πόλη και τη ζωή όσων ζουν σε αυτή λίγο καλύτερη. Ευχαριστώ τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους -ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.

Μπαίνω στη μάχη για τη Λυκόβρυση- Πεύκη γιατί νιώθω έτοιμος και ώριμος να ενώσω ανθρώπους και ιδέες ώστε να αξιοποιήσουμε μαζί τις τεράστιες δυνατότητες του δήμου μας, με στόχο πάντα να προσφέρουμε περισσότερα στους κατοίκους.

Στις 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης θα πούμε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια. Είστε όλοι καλεσμένοι».

Να σημειωθεί πως η υποψηφιότητα του κ. Λέων στον δήμο Λυκόβρυσης έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης με τον δικηγόρο, Αλέξη Κούγια.

Δείτε επίσης:

Ο Γρηγόρης Λέων απαντά στον Κούγια για το «δήμαρχος στις Κουκουβάουνες»

«Αυτός ο κύριος εμφανίζεται σαν πορδή» – Απρεπέστατοι χαρακτηρισμοί από Κούγια για Λέων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This