Ιστορική δικαίωση για τον Αλέξη Κούγια

… και ρεκόρ «επίδοσης», αφού ο πελάτης του καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ενώ πρωτόδικα τα είχε «σπάσει»

Must Read

Το αλάθητο κριτήριο που διαθέτει ο κορυφαίος ποινικολόγος της Ελλάδας Αλέξης Κούγιας, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά, στο μικρό ορκωτό εφετείο Λάρισας.

Μπορεί το αποτέλεσμα για τον πελάτη του να γραφτεί στα δικαστικά χρονικά ως ιστορική αποτυχία, αφού ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί με 18 χρόνια φυλακή, στο εφετείο καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αυτό όμως δεν μειώνει καθόλου την κριτική ικανότητα του κ. Κούγια.

Ο εισαγγελέας της έδρας ήταν ο διακεκριμένος λειτουργός της δικαιοσύνης κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος. Ένας εισαγγελέας που χαίρει της απεριόριστης εκτίμησης του Αλέξη Κούγια. Ο οποίος έχει εκφραστεί με τα θερμότερα λόγια για τις ικανότητές του.

Το γεγονός λοιπόν ότι ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος κατατρόπωσε τον Αλέξη Κούγια επιτυγχάνοντας την ομόφωνη καταδίκη του πελάτη του με 7-0 ανατρέποντας μάλιστα εις βάρος του κατηγορουμένου την πρωτόδικη απόφαση, δικαιώνει τον γνωστό ποινικολόγο ως προς την εκτίμηση του στις ικανότητες του διακεκριμένου εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This