«Κιβωτός του Κόσμου»: Μητέρα ζητάει την πλήρη επιμέλεια του αγοριού της με ασφαλιστικά μέτρα!

Ο 15χρονος, ο οποίος διαμένει στη δομή στον Βόλο, είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική επίθεση 

Must Read

Την πλήρη επιμέλεια του γιου της ζητάει με ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε στις δικαστικές Αρχές η μητέρα του 15χρονου αγοριού που διαμένει στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο και το οποίο είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια.

«Ας φύγει το παιδί πρώτα να ξαλαφρώσει η ψυχή του, γιατί είναι πολύ δύσκολα ακόμα. Οσο κάθεται εκεί πέρα δεν κοιμάται, κάνει εμετούς, ζαλίζεται» τόνισε η μητέρα του 15χρονου μαθητή της α’ γυμνασίου, με τον συνήγορό της να συμπληρώνει ότι η εντολέας του δεν είχε τόσο καιρό την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της για οικονομικούς λόγους.

Πριν από την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων η μητέρα του ανηλίκου είχε υποβάλει μήνυση κατά του πατέρα Αντωνίου, με την οποία υποστήριζε ότι ο ιερέας ασέλγησε σε βάρος του γιου της τουλάχιστον δέκα φορές! Μάλιστα, ισχυριζόταν ότι ο ιδρυτής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης παρέσυρε τον γιο της σε ερημικές παραλίες, όπου εκτόνωνε  πάνω του τα αρρωστημένα ένστικτά του.

«Το τέκνον μου, που μένει στη δομή του Βόλου εδώ και επτά χρόνια, δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα Αντώνιο στα μέσα του καλοκαιριού του 2022. Το γεγονός αυτό είχε συμβεί πάνω από δέκα φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ειδικά στα μέσα του καλοκαιριού. Τον πήγαινε σε ερημικές παραλίες και τοποθεσίες κάνοντας μπάνιο μόνοι τους και έβαζε συνεχώς το χέρι μέσα στο μαγιό του» ανέφερε στην έγκλησή της η μητέρα του 15χρονου.

Πρόσθεσε, δε, ότι το παιδί της υπέστη και σωματική και ψυχολογική βία. «Το ανήλικο τέκνο μου το είχε χωρίς φαγητό, χωρίς παπούτσια και του έδινε ανά χρονικά διαστήματα χαρτζιλίκι 1.000 ευρώ για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις».

Σύμφωνα με την ίδια, κατάφερε να βρει τον γιο της, ο οποίος ήταν άφαντος επί έξι μήνες, με τη βοήθεια μιας δασκάλας από την Πωγωνιανή. Ο 15χρονος έχει καταθέσει συνολικά τέσσερις φορές στις αρμόδιες υπηρεσίες της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας.

Το κουβάρι της σεξουαλικής κακοποίησής του, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, άρχισε να ξεδιπλώνεται μετά την κατάθεση του 19χρονου, ο οποίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2022, όταν κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο.

Πάντως, σε δηλώσεις του ο ιερέας έχει αρνηθεί επανειλημμένα ότι κακοποίησε σεξουαλικά τόσο τον 15χρονο όσο και τον 19χρονο, ο οποίος οδήγησε με την κατάθεσή του σε νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, που επικαλείται πηγές από τη νέα διοίκηση της οργάνωσης, αναφέρουν ότι τον τελευταίο μήνα έχουν υποβληθεί και άλλα αιτήματα από τον συγγενικό κύκλο φιλοξενούμενων παιδιών της «Κιβωτού», προκειμένου να πάρουν πίσω την επιμέλειά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This