Είχε πάρει μέρος στο The Voice, ένας από τους γιους του ψευτογιατρού

Εμφανίζεται και σε διάφορες πίστες, ενώ είναι και αθλητής του windsurfing

Must Read

Για ακόμη μια φορά η χώρα συγκλονίζεται με τη νέα υπόθεση του ψευτογιατρού από τα Καλύβια, που πήρε στο λαιμό του πέντε ασθενείς και τους έστειλε στον άλλο κόσμο για να γεμίζει με λεφτά τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Να σημειωθεί πως στον 66χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, πρόκληση σωματικών βλαβών και απάτη κατ’ εξακολούθηση. Οι κατηγορίες βαρύνουν και τον Γερμανό που φέρεται να ήταν συνεργός του.

Ένας από τους γιους του ψευτογιατρού, που κατάφερε να εξαπατήσει 15 ασθενείς, στο παρελθόν είχε πάρει μέρος στον γνωστό μουσικό διαγωνισμό The Voice.

Μάλιστα με το ταλέντο του είχε πείσει τους κριτές και κατάφερε να προχωρήσει στις επόμενες φάσεις. Επίσης είναι αθλητής του windsurfing και ακολουθώντας τον μουσικό δρόμο, εμφανίζεται σε διάφορες πίστες.

Φυσικά για ότι έκανε ο πατέρας τους, τα παιδιά δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This