Το εμβολιασμένο… ψάρι!

Καλή όρεξη

Must Read

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του ΣΕΒΕ για το νέο έτος παρουσιάστηκε κάτι το… πρωτοποριακό: το εμβολιασμένο ψάρι!

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ Σίμος Διαμαντίδης ήταν αυτός που παρουσίασε στο κοινό και τους δημοσιογράφους το πώς και γιατί εμβολιάζουμε ένα μεγάλο ψητό ψάρι!

Σύμφωνα με το GRTimes, το συγκεκριμένο ψάρι, είναι αγαπημένο έδεσμα της διοίκησης του ΣΕΒΕ, αλλά και αρκετών πολιτικών στελεχών και η νοστιμιά του οφείλεται στο εσωτερικό μαρινάρισμα (σ.σ. ο… εμβολιασμός με σύριγγα που έχει ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι και ακόμη ένα «μυστικό» συστατικό) την ώρα που ψήνεται.

*πηγή φωτογραφίας: voria.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This