Σφοδρό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Κω – Σμπαράλια σε αυλή σπιτιού το αυτοκίνητο

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο του νησιού ο οδηγός του μοιραίου οχήματος

Must Read

Τη ζωή σε δύο άτομα στοίχησε το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κω, με την τραγική είδηση να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, ιδίως λόγω των ανατριχιαστικών εικόνων που κυκλοφόρησαν από τον σημείο όπου συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο σε στροφή στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού, και το όχημα που οδηγούσε μετά από «τρελή» πορεία λίγων δευτερολέπτων κατέληξε στην αυλή σπιτιού, αφού «καβάλησε» τον εξωτερικό τοίχο.

Νεκροί είναι ο 42χρονος συνοδηγός και μια νεαρή κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα, με τον οδηγό του οχήματος να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο του νησιού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το aegeanews.gr, οι δύο νεκροί ήταν ζευγάρι και ομογενείς ρωσικής καταγωγής, με τον θάνατο της κοπέλας να είναι ακαριαίος και τον 42χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει χτυπήσει σοβαρά και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμες και καθοριστικές για τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας, οχήματα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα με άντρες του ΕΚΑΒ, καθώς και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας.

*πηγή φωτο / βίντεο: aegeanews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This