Βασίλισσα Πατρινού Καρναβαλιού: «Ο κόσμος το έχει ανάγκη φέτος, το άρμα θα συμβολίζει την αναγέννηση»

Must Read

Και επίσημα ξεκίνησε για φέτος το «Πατρινό Καρναβάλι» μετά από τρία χρόνια πανδημίας και αποκλεισμού των εκδηλώσεων. Ο ενθουσιασμός τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο των επιχειρηματιών αλλά και των φοιτητών είναι διάχυτος και όλοι ανυπομονούν για τις εκδηλώσεις.

Πανέτοιμη δηλώνει και η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, Κατερίνα Βενέρη, που νωρίτερα σήμερα το πρωί μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως είπε, «ο ρόλος της βασίλισσας είναι να περάσει μηνύματα, δεν είναι μόνο η παρέλαση. Έχουμε κάποια έθιμα, κάποια δρώμενα….».

Σε ότι αφορά στο φόρεμα με το οποίο θα παρελάσει, η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, είπε ότι μάλλον θα το ετοιμάσει σχεδιαστής από την Αθήνα. Παράλληλα αποκάλυψε ότι το άρμα πάνω στο οποίο θα παρελάσει «θα συμβολίζει την αναγέννηση: θα είναι ένα περιστέρι με μια μορφή γυναίκας».

Η Κατερίνα Βενέρη κάλεσε όλον τον κόσμο στην Πάτρα. «Δύο χρόνια δεν έχει γίνει το Καρναβάλι. Ο κόσμος το έχει πάρα πολύ ανάγκη. Το Σάββατο στην τελετή έναρξης, παρά την βροχή και το κρύο, ο κόσμος ήταν εδώ, συμμετείχε και χειροκροτούσε. Το περίμενε πολύ» κατέληξε.




Δείτε επίσης: Πάτρα: Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το καρναβάλι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This