Βούτηξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ από βίλα στο Ψυχικό – Τρεις ώρες δεμένη η οικιακή βοηθός

Must Read

Τον τρόμο στα χέρια δυο κουκουλοφόρων βίωσε η οικιακή βοηθός επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό στις 14:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Η γυναίκα την στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι, βρέθηκε αντιμέτωπη με δυο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Οι κακοποιοί την ακινητοποίησαν και αφού την έδεσαν, την κλείδωσαν μέσα σε μπάνιο του σπιτιού. Στην συνέχεια ανενόχλητοι, έψαξαν τους χώρους της οικείας, αφαιρώντας σύμφωνα με πληροφορίες κοσμήματα η αξία των οποίων φτάνει τις 100.000 ευρώ και 2.000 ευρώ σε μετρητά.

Τρεις ώρες δεμένη η 63χρονη

Τρεις ώρες δεμένη και κλειδωμένη στο μπάνιο, παρέμεινε η 63χρονη Ουκρανή οικιακή βοηθός του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στην τριώροφη μεζονέτα, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Την 63χρονη βρήκε και απελευθέρωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος επέστρεψε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This