Α. Λύτρας για ψευτογιατρό: «58χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας του έδωσε 40.000 ευρώ και τελικά πέθανε»

Must Read

Μία νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό ήρθε στο φως, αυτή την φορά από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως είπε ο νομικός, τονίζοντας ότι σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας, μία γυναίκα που έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 58 ετών απευθύνθηκε στον ίδιο, αναγνωρίζοντας τον ψευτογιατρό ως θεράποντά του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο πατέρας της, ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας, απευθύνθηκε στον συγκεκριμένο «γιατρό», ο οποίος του είπε να κόψει τα φάρμακά του και του χορήγησε ενέσεις. Πρόκειται για οικογένεια εκτός Αθηνών, η οποία ταξίδευε στην Αθήνα, επισκεπτόμενη τον άνδρα, για τη θεραπεία του 58χρονου. «Του έδινε ενέσεις να τις κάνει μόνος του και του πήρε 40.000 ευρώ», είπε ο Απόστολος Λύτρας και τόνισε ότι, του έδιναν τα χρήματα μετρητά και «μαύρα».

Σύμφωνα μάλιστα με την κόρη του 58χρονου, «ξέρει κι άλλες περιπτώσεις, που είναι από την ίδια περιοχή και είχε πάει στον συγκεκριμένο που έλεγε ότι ήταν γιατρός».

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε ο κ. Λύτρας, η εντολέας του είχε πάει μόνο στον συγκεκριμένο, που παρουσιαζόταν ως γιατρός, στην Αθήνα και ποτέ στη Γερμανία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This