Ελεύθερος ο Ρώσος φαρσέρ για τα μέιλ για βόμβα στο αεροδρόμιο και σε νοσοκομεία – Είναι youtuber και πατέρας 2 παιδιών

Έχει πέντε κανάλια στο youtube

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε ο 42χρονος φαρσέρ ο οποίος συνελήφθη χθες σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατηγορούμενος ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» των Αθηνών και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της σοβαρής διατάραξης ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας (κατ’ εξακολούθηση), της διασποράς ψευδών ειδήσεων (κατ’ εξακολούθηση), της απόπειρας παρακώλυσης συγκοινωνιών και της απειλής τέλεσης τρομοκρατικής πράξης, όλες στην πλημμεληματική τους μορφή.

Ακολούθως, ο 42χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ το Δικαστήριο ήρε την κράτησή του.

Ο ίδιος, προανακριτικά, αρνήθηκε ότι υπήρξε ο αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα σκευωρίας από άλλα άτομα, τα οποία χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία του προέβησαν στην αποστολή των μηνυμάτων.

Σύμφωνα με τον υπερασπιστή του, ο 42χρονος δηλώνει μπλόγκερ και αποδίδει την παραπάνω ενέργεια σε κόντρα με YouTubers.

Το προφίλ του

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 42χρονο με καταγωγή από την Ρωσία ο οποίος μένει στην Θεσσαλονίκη και συνελήφθη χθες για τα απειλητικά μέιλ στο όνομα του Αλλάχ που έστειλε την Τρίτη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αθήνας απειλώντας για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το protothema.gr,  το όνομά ου είναι Vlad Urban, είναι γεννημένος το 1981 και πατέρας δύο κοριτσιών. Μεγάλωσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και τον πατριό του, ενώ από νωρίς έδειξε την αγάπη του στα κομπιούτερ γι’αυτό και πήγε στο πανεπιστήμιο να σπουδάσει προγραμματισμό. 

Ο 42χρονος είναι ιδιαίτερα γνωστός στα κοινωνικά δίκτυα καθώς έχει πέντε κανάλια στο youtube με το πιο δημοφιλές να είναι το «From Moscow to Europe».  Πριν από τα κανάλια ανέβαζε βίντεο όπου έκανε κριτική για διάφορα γεγονότα, αλλά κα μαγείρευε. Επίσης έχει ασχοληθεί με τις μεταγλωττίσεις για διάφορα βίντεο, σειρές, κινούμενα σχέδια. Οι διαδικτυακοί του φίλοι τον γνωρίζουν περισσότερο με το όνομα Vlad Saveliev. 

O ίδιος είχε καταγγείλει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον Οκτώβριο του 2021 ότι είχαν δημιουργηθεί ψεύτικα προφίλ με τις φωτογραφίες του και πως δεχόταν μια σειρά διαδικτυακών επιθέσεων που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού στην περιοχή της Περαίας.

Ένα από τα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube:

Δείτε επίσης:

Αυτός είναι ο 42χρονος που απείλησε με βόμβα το αεροδρόμιο και νοσοκομεία – Η πίστη στη Ρωσία και οι απειλές στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This