Ξάνθη: Στην φυλακή ο 62χρονος πα-τέρας που βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 28χρονη κόρη του!

Απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα

Must Read

Στην φυλακή θα οδηγηθεί ο 62χρονος πατέρας από την Ξάνθη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ΄ εξακολούθηση την 28χρονη κόρη του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πα-τέρας κατηγορούμενος είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Τελικά, αυτό έγινε σήμερα και τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος με την  ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύντομα, αναμένεται να περάσει την πόρτα των φυλακών Γρεβενών.

Την Τρίτη,  ο 62χρονος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με την «Φωνή της Ξάνθης» η σύλληψη του πατέρα έγινε την Τρίτη στο χωριό Πάχνη του δήμου Μύκης, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Εχίνου από τον φίλο της νεαρής κοπέλας.

Την υπόθεση άρχισαν να ερευνούν αστυνομικοί των αστυνομικών τμημάτων Μύκης και Εχίνου για αρκετό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, η ίδια πηγή αναφέρει πως έκαναν επιτόπιους ελέγχους σε σημεία που συνέβησαν οι αποτρόπαιες πράξεις!

Το σοκ για την υπόθεση γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν σκεφτεί κανείς πως ο αρρωστημένος πα-τέρας βίαζε κατ΄ εξακολούθηση για 5 χρόνια την 28χρονη!

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ενώ  πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η κοπέλα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This