Παρανάλωμα του πυρός έγινε αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Ξαφνικά άρχισε να βγάζει φλόγες

Must Read

Κάηκε ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο στην Πειραιώς, που είχε σταθμεύσει στο ύψος των Πετραλώνων, μόλις ο οδηγός του το έβαλε μπροστά.

Όπως είπε ο ίδιος ο οδηγός του οχήματος είδε φλόγες στη μηχανή, αμέσως μόλις το έβαλε μπροστά και είχε βάλει το κινητό του τηλέφωνο να φορτίζει.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες με νερό από μπουκαλάκια που είχε στο αυτοκίνητο και αφού δεν τα κατάφερε, έσπευσε να απομακρύνει από το πορτ μπαγκαζ ένα μπιτόνι με πέντε λίτρα βενζίνης, για να μη γίνει έκρηξη.

Πολύ κοντά στο σημείο που έγινε το περιστατικό βρίσκεται κατάστημα με πυροσβεστήρες και οι υπάλληλοι έσπευσαν να συνδράμουν στην κατάσβεση μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική.

Μπορεί το αυτοκίνητο να κάηκε ολοσχερώς, όμως ο οδηγός του ήταν τυχερός που πρόλαβε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This