Παραλίγο τραγωδία στις Λιβανάτες, όταν δυο εργάτες εγκλωβίστηκαν σε φρεάτιο

Τους έβγαλαν οι πυροσβέστες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω των αναθυμιάσεων

Must Read

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό συνέβη στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, όταν δυο εργάτες εγκλωβίστηκαν σε φρεάτιο, κάνοντας εργασίες.

Τα δυο άτομα βρέθηκαν σε φρεάτιο βάθους 3 μέτρων, έχοντας μαζί τους και κόφτη που λειτουργεί με βενζίνη. Οι αναθυμιάσεις όχι μόνο τους προκάλεσαν αναπνευστικά προβλήματα, αλλά άρχισαν να χάνουν τις αισθήσεις τους, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν. Ένα τρίτο άτομο που ήταν εκτός του φρεατίου ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική.

Στο σημείο έφτασαν έξι πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα, που κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Το ασθενοφόρο που έφτασε τους μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, ενώ προληπτικά εξετάστηκαν και τέσσερις από τους πυροσβέστες που κατέβηκαν στο φρεάτιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι είναι σε καλή κατάσταση και μόνο ένας εκδήλωσε ναυτία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This