Θρίλερ με την εξαφάνιση γυναίκας στην Κρήτη – Άφησε σημείωμα στον άνδρα και τα παιδιά της

Must Read

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης μίας γυναίκας στην Κρήτη, με συγγενείς και φίλους να βιώνουν ώρες αγωνίας.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν η 57χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα, στο οποίο αποχαιρετούσε τους δικούς της ανθρώπους. Αυτό ήρθε να μετατρέψει σε θρίλερ την όλη υπόθεση, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η οικογένειά της, ο σύζυγος και τα παιδιά τους βιώνουν εφιαλτικές στιγμές, καθώς και σήμερα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, ενώ εκφράζουν φόβους ότι μπορεί η γυναίκα να έχει ή να σκοπεύει να δώσει τέλος στη ζωή της. Στην επιχείρηση εντοπισμού της 57χρονης αναμένεται να μπουν και υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος, καθώς από την οικογένεια και την Αστυνομία εκτιμάται, ότι η γυναίκα μπορεί να κατευθύνθηκε προς την θάλασσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς της είπαν πως πήρε μαζί της βατραχοπέδιλα.

Άμεση είναι η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος, στελέχη των οποίων ξεκινούν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This