Αιματηρό επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Παραδόθηκε ο πατέρας του αστυνομικού – Στον εισαγγελέα τρεις συλληφθέντες

Πως έγινε το περιστατικό

Must Read

Λίγο πριν «εκπνεύσει» το αυτόφωρο παραδόθηκε στην αστυνομία ο πατέρας του 33χρονου αστυνομικού ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε έναν 26χρονο νεαρό ο οποίος προηγουμένως τον είχε μαχαιρώσει σε μπαρ στο Ρέθυμνο της Κρήτης. 

Την ίδια στιγμή, ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν βρίσκονται ο αδελφός του 26χρονου και δύο ξαδέλφια του που συνελήφθησαν μετά το περιστατικό για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μαχαίρια και για συμπλοκή.

Ο πατέρας του αστυνομικού μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα πριν την μεταγωγή των τριών με διαφορετική κλούβα και μάλιστα εισήλθε στο δικαστικό μέγαρο από την πίσω πόρτα ώστε να μην συναντηθούν.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστό αν ο 26χρονος από τον Μυλοπόταμο που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ο 33χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται στο ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων θα καταθέσουν σήμερα ενώπιον της αστυνομίας για το αιματηρό περιστατικό.

Το χρονικό

Αν και αρχικά χθες είχαν γίνει γνωστές διαφορετικές πληροφορίες για το περιστατικό, τελικά εξελίχθηκε με διαφορετικό τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μια παρέα πέντε νεαρών ανδρών από τον Μυλοπόταμο (οι περισσότεροι εκ των οποίων στενοί συγγενείς) αποχωρεί από κοινωνική εκδήλωση και μεταβαίνει σε μπαρ της παραλιακής στο Ρέθυμνο. Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι πέντε λογομαχούν έντονα με τουλάχιστον δύο νεαρούς θαμώνες του καταστήματος που κατάγονται από άλλη περιοχή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο ένας από τους δύο νεαρούς θαμώνες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, με την παρέα των πέντε να αποχωρεί κατευθυνόμενη προς την παλιά πόλη. Όντως, η παρέα – στην οποία φαίνεται ότι προστέθηκαν και άλλα άτομα – μετέβησαν στο μπαρ της οδού Σαλαμίνος. Εκεί, ωστόσο, τους απαγορεύεται η είσοδος. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV, ο υπεύθυνος ασφαλείας – και πατέρας του 33χρονου αστυνομικού – δεν τους επιτρέπει να περάσουν.

Οι πέντε φέρονται να βγάζουν μαχαίρια που είχαν κρυμμένα στα ρούχα τους απειλώντας τον υπεύθυνο ασφαλείας. Όπως όλα δείχνουν, ακολουθεί συμπλοκή και πέφτει ο πυροβολισμός που προέρχεται από το όπλο τού εκτός υπηρεσίας 33χρονου αστυνομικού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 26χρονος με διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να είχε τραυματίσει λίγο νωρίτερα τον 33χρονο, στο χέρι, με μαχαίρι. Πάντως, όπως υποστηρίζεται από την πλευρά του 26χρονου, ο τελευταίος φέρεται να είναι ακινητοποιημένος στο έδαφος όταν ακούγεται ο επίμαχος πυροβολισμός.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο πυροβολισμός έπεσε την ώρα που ήταν ήδη η αστυνομία στο σημείο.

 

 

(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Επεισόδιο με μαχαίρωμα και πυροβολισμό σε μπαρ στο Ρέθυμνο: Ο αστυνομικός υπερασπίστηκε τον πατέρα του!
 
Χαμός σε μπαρ στο Ρέθυμνο: Νεαρός μαχαίρωσε αστυνομικό και εκείνος τον πυροβόλησε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This