Ανήκουστο: «Άρπαξαν» 228.000 ευρώ από καταστήματα με όπλο τους έναν… πυροσβεστήρα!

Must Read

Με την απειλή ενός…. πυροσβεστήρα, μια τετραμελής συμμορία κατάφερε να ληστέψει ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ένα κατάστημα στο εμπορικό κέντρο της Πυλαίας, «αδειάζοντας», μάλιστα, το περιεχόμενό του στους υπαλλήλους του καταστήματος, στη μια από τις δυο ληστείες.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν 30χρονο, μέλος της σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών συνεργών του. Πρόκειται για Ρομά, ηλικίας 27 έως 33 ετών, που είναι συγγενείς και έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διαρρήξεις.

Όλα τα «χτυπήματα» τους έγιναν τον Νοέμβριο του 2021, μέσα σε διάστημα 12 ημερών,  και στο «στόχαστρό» τους βρέθηκαν, επίσης, δύο επιχειρήσεις σε περιοχές της Ημαθίας, τις οποίες διέρρηξαν και άρπαξαν όσα μετρητά βρήκαν. Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν ένα όχημα, στο οποίο άλλαζαν χρώμα, ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός του, ενώ χτυπούσαν κυρίως το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Σύμφωνα δε με τις αρχές, η λεία της συμμορίας έφτασε τα 228.000 ευρώ.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This