Εμπρηστές πυρπόλησαν 13 αυτοκίνητα τη νύχτα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Must Read

Στόχος εμπρηστών έγιναν τρία αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, μεταξύ αυτών και ένα όχημα που ανήκε σε διπλωματική αποστολή.

Η πρώτη επίθεση καταγράφηκε στις 23.44 στο Μενίδι όπου στη συμβολή των οδών Γνώσεως και Ευμένους άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένο ΙΧ. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση στην Καισαριανή, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 26.

Στις 02:33 άγνωστοι προκάλεσαν εμπρησμό σε αυτοκίνητο στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Ταύρο. 

Την προανάκριση και για τις τρεις περιπτώσεις έχει αναλάβει η πυροσβεστική.

Φωτιά σε 10 αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη

Στις φλόγες τυλίχτηκαν δέκα αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα, τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη.

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 06:30 σε πέντε οχήματα, σταθμευμένα σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Οκεανίδων στην περιοχή της Χαριλάου, και σε άλλα τρία αυτοκίνητα σε κοντινή απόσταση επί της οδού Αναξιμάνδρου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι φωτιές προκλήθηκαν από εμπρησμό. Εννέα πυροσβέστες με τρεις υδροφόρες κλήθηκαν για κατάσβεση. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες εμπρησμού ανέλαβε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Στις 07:50, φωτιά εκδηλώθηκε σε δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα στην περιοχή της Σταυρούπολης. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνά – μέχρι αυτή την ώρα – το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This