Βόλος: Κουκουλοφόροι τα έσπασαν σε τρία σχολεία, τραυματίζοντας καθηγήτρια

Οι συμμορίτες επιτέθηκαν με καδρόνια και μπαστούνια του γκολφ

Must Read

Επίθεση σε τρία σχολεία στο Βόλο πραγματοποίησε «συμμορία» περίπου 20 κουκουλοφόρων με μηχανάκια, προξενώντας υλικές ζημιές και τραυματίζοντας μία καθηγήτρια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonota.news εξωσχολικοί και μαθητές μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν με καδρόνια και μπαστούνια του γκολφ(!), σπάζοντας τζάμια, πόρτες, κιγκλιδώματα στο 3ο ΕΠΑΛ, στο 7ο ΓΕΛ, και το 5ο ΓΕΛ, όπου έγιναν και οι περισσότερες καταστροφές, την ώρα, μάλιστα, που στις σχολικές αίθουσες βρίσκονταν καθηγητές και μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο 5ο ΓΕΛ μια καθηγήτρια τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, από τζάμι που έσπασε, ενώ στα σχολεία ήδη διεξάγεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα χθες Τρίτη μετά τις 11 το πρωί, καθώς τα επεισόδια έγιναν μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ. Λόγω του περιστατικού, οι διευθυντές των σχολείων σκοπεύουν να υποβάλλουν μηνήσεις κατ’ αγνώστων.

«Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την συμπεριφορά. Η υπόθεση θα διαλευκανθεί», δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας στα gegonota.news. Αποκλειστικές πληροφορίες του μέσου αναφέρουν πως ως μέλος της εν λόγω συμμορίας ταυτοποιήθηκε μαθητής γενικού λυκείου του Βόλου, στον οποίο πρόσφατα είχε προταθεί αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, γιατί είχε «βαρύ σχολικό μητρώο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This