Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρό Διονύση-Ραφαήλ να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση

Το 2,5 μηνών αγοράκι πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για να σωθεί

Must Read

Ο μικρούλης Διονύσης-Ραφαήλ δεν πρόλαβε καλά καλά να ανοίξει τα ματάκια του και αμέσως βρέθηκε να δίνει την πιο σκληρή μάχη.

Το 2.5 μηνών μωράκι πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς προκειμένου να σωθεί.

Μόλις ο μικρούλης γεννήθηκε, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΝΝ, όπου έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, διεγνώσθη με συγγενή σύμπλοκη καρδιοπάθεια. Η περίπτωση του είναι εξαιρετικά σπάνια, αφού μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί μονάχα 3 περιστατικά παγκοσμίως.

Το παρών διάστημα, ο μικρούλης παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΝΝ, ενώ σύμφωνα με τους παιδοκαρδιολόγους που τον παρακολουθούν, πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, καθώς οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια.

Έπειτα από σύσταση των γιατρών, η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί σε ιδιωτική κλινική του εξωτερικού, από έμπειρη ομάδα παιδοκαρδιοχειρουργών. Δυστυχώς όμως, η οικογένεια του μικρού Διονύση-Ραφαήλ αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο υπέρογκο κόστος της νοσηλείας και της επέμβασης του βρέφους.

Ο μικρός Διονύσης-Ραφαήλ καλείται να παλέψει για τη ζωή του από την πρώτη στιγμή της γέννησής του και μας χρειάζεται δίπλα του. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας προσφέρουμε σ’ αυτόν τον μικρό ήρωα, μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να τον βοηθήσετε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This