Αδιανόητη υπόθεση στην Κυψέλη: Πολυκατοικία έμεινε χωρίς ρεύμα 40 ημέρες

«Κοιμόμασταν με μπουφάν, είχαμε ένα μικρό γκαζάκι και φτιάχναμε να φάμε ό, τι μπορούσαμε»

Must Read

Μία πρωτοφανής κατάσταση επικρατεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα σε πολυκατοικία στην Κυψέλη, που μένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!

Όλα ξεκίνησαν την την παραμονή των Χριστουγέννων. Ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ξέσπασε φωτιά στα ρολόγια της πολυκατοικίας, λόγω βραχυκυκλώματος, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μείνουν χωρίς ρεύμα. Αμέσως απευθύνθηκαν στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση. Στη συνέχεια κατέθεσαν και γραπτό αίτημα για επανασύνδεση στο ρεύμα τους, με ημερομηνία της αίτησης στις 17 Ιανουαρίου.

Όταν άρχισε να γνωστοποιείται το γεγονός στους δημοσιογράφους, τότε άρχισε ο ΔΕΔΔΗΕ την επανηλεκτροδότηση χθες, δηλαδή μετά από 40 ημέρες. Μάλιστα, δεν απέκτησαν ξανά ρεύμα όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, αλλά μόνο τα εννιά.

«Σαράντα ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς φως και τέσσερα παιδιά ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα το κάνω. Κοιμόμασταν με μπουφάν. Είχαμε ένα μικρό γκαζάκι και φτιάχναμε να φάμε ό, τι μπορούσαμε. Τα παιδιά διάβαζαν με κεριά. Τα άπλυτά μου τα έστελνα σε φίλες για να πλυθούν» περιέγραψε ένοικος της πολυκατοικίας, προκαλώντας σοκ.

Στην επικοινωνία που είχε η ένοικος με τον ΔΕΔΔΗΕ ανέφεραν συνέχεια ότι θα το δουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This