Θάνατος αγοριού τριών ετών στην Εύβοια: Συνελήφθη ο θείος του, αναζητούνται οι γονείς κι ο παππούς του

Το άτυχο αγοράκι είχε ακόμη τις αισθήσεις του, όταν μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο

Must Read

Αγοράκι ηλικίας τριών ετών έχασε τη ζωή του, μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό του από κολώνα, η οποία έπεσε πάνω του, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στην Εύβοια, με τις αρχές να σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος των οικείων του, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στο evima.gr, οι Ρομά γονείς του άτυχου αγοριού δεν βρίσκονταν μαζί του, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, καθώς, όπως ισχυρίστηκαν, έλειπαν για δουλειές στην Αθήνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο νοσοκομείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, προκειμένου να τους εντοπίσει και να τους οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο θείος του παιδιού, ενώ από την αστυνομία αναζητείται και ο παππούς του, καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν την ευθύνη του παιδιού, την ώρα που σημειώθηκε το μοιραίο. Το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας έχει αναλάβει την προανάκριση και έχει ζητήσει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να πέσει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου αγοριού.

Έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή

Όπως τονίζει το ιατρικό προσωπικό, ασθενοφόρο μετέφερε το αγοράκι, που είχε ακόμη τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, τραυματισμένο σοβαρά στο κεφάλι. Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, προσπαθώντας να το επαναφέρουν με ανάνηψη όταν η καρδιά του σταμάτησε, δεν τα κατάφεραν, ανακοινώνοντας, τελικά, το θάνατό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This