Έξαλλος ο Μπέος κυνηγούσε τα εκχιονιστικά μηχανήματα: «Λίγο μυαλό θέλει»

Ο Δήμαρχος Βόλου παρατήρησε το λάθος των χειριστών των μηχανημάτων

Must Read

Την ώρα που η κακοκαιρία Μπάρμπαρα «χτυπούσε» τη Μαγνησία με τους δρόμους να κλείνουν από τη σφοδρή χιονόπτωση, τα εκχιονιστικά μηχανήματα είχαν ριχτεί στη μάχη προκειμένου να καταφέρουν να τους κρατήσουν ανοιχτούς.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο εργάζονταν δεν ήταν αποτελεσματικός, με τον δήμαρχο Βόλου  Αχιλλέα Μπέο να τους «κυνηγάει» για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Όπως παρατήρησε ο δήμαρχος, τα εκχιονιστικά μηχανήματα είχαν τοποθετήσει λανθασμένα τις λεπίδες τους, με αποτέλεσμα το δεύτερο όχημα να ρίχνει το χιόνι στα σημεία που είχε καθαρίσει το προπορευόμενο.

Έτσι, ο δήμαρχος Βόλου ο οποίος παρατήρησε το λάθος, εκενυρισμένος ανέφερε: «Δεν έχουν μυαλό, έχουν και οι δύο γυρισμένες τις λεπίδες, τρελαίνομαι μαζί τους» είπε και κατέβηκε από το όχημά του για να τους επισημάνει ότι πρέπει να το διορθώσουν. «Λίγο μυαλό θέλει» ακούγεται να λέει εκενυρισμένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This