Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή στο τέλος του μήνα! – Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook

Must Read

Μπορεί η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να πέρασε, ωστόσο, βρισκόμαστε ακόμα στον χειμώνα και σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο τέλος του μήνα αναμένεται να «χτυπήσουν» έντονα καιρικά φαινόμενα για ακόμη μια φορά.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, η θερμοκρασία θα ανέβει από την Τετάρτη. Ωστόσο, το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα έρθει μια νέα ψυχρή εισβολή.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook o γνωστός μετεωρολόγος:

«Με έναν φυσιολογικό χειμωνιάτικο καιρό θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πιο πολύ από Τρίτη – Τετάρτη και στη συνέχεια. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όπου φαίνεται να λαμβάνει χώρα ένα νέο ισχυρό ψυχρό επεισόδιο το οποίο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τις επόμενες ημέρες.

Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Μαρουσάκης: «Έρχονται λίγες αλλά επικίνδυνες κακοκαιρίες!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This