Κατά συρροήν παιδοβιαστής ο Πολωνός που σκότωσε και τσιμέντωσε τον 7χρονο Ανδρέα;

Ερευνες για άτομα που συμμετείχαν στα πάρτι βιασμού των ανηλίκων μετά την εμπλοκή του Πολωνού δολοφόνου

Must Read

Προσπάθειες να συσχετιστεί η ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα, ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του Πολωνού συντρόφου της μητέρας του, στην Κυψέλη, με εκείνη των Πετραλώνων καταβάλλουν οι δικηγόροι του 18χρονου -σήμερα- αγοριού που καταγγέλλει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του έπεσαν κατ’ επανάληψη θύματα βιασμού στα πάρτι οργίων που διοργάνωνε ο πατέρας τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποιητής και συγγραφέας Χρίστος Κρεμνιώτης, ο οποίος ξετύλιξε το κουβάρι στη σκοτεινή ιστορία των Πετραλώνων, είχε προσέλθει πρόσφατα στην Εισαγγελία και είχε καταθέσει εν είδει υπομνήματος όλα τα στοιχεία που, όπως υποστηρίζει, συνδέουν τις δύο φρικιαστικές υποθέσεις, με κοινό πρόσωπο τον 33χρονο Πολωνό οικοδόμο, ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο όταν ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον μικρό Ανδρέα και, εν συνεχεία, τοποθέτησε τα λείψανά του σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα πολυκατοικίας. Το πιο σοκαριστικό όλων ήταν πως ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν κατονομάσει ως βιαστές ο 18χρονος και η 22χρονη αδελφή του ήταν και ο δολοφόνος του 7χρονου, για τον οποίο δεν γνώριζε κανείς το παραμικρό ως τη στιγμή της σύλληψής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι νομικοί συμπαραστάτες των δύο αδελφών από τα Πετράλωνα, σε μια προσπάθεια να ερευνηθούν οι δύο φάκελοι, ζήτησαν από την Εισαγγελία Ανηλίκων Πρωτοδικών Αθηνών να εξεταστούν εγγράφως τόσο η μητέρα του 7χρονου Χριστίνα Κλαούντια Μανιατάκη, η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια, όσο και η κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη αδελφή του άτυχου αγοριού. Και αυτό γιατί ελπίζουν ότι μητέρα και κόρη ίσως αναγνωρίσουν νέα πρόσωπα, τα οποία ενδεχομένως εμπλέκονται στη σεξουαλική κακοποίηση του 18χρονου και της 22χρονης στα Πετράλωνα.

Η μητέρα του 7χρονου

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Κρεμνιώτης, ήδη από τις 5/9/2017 είχε κατατεθεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων αναφορά σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση του 18χρονου. Παρ’ όλα αυτά χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να κληθεί να δώσει κατάθεση για όσα γνώριζε. Το 2018 ο 18χρονος εκμυστηρεύτηκε στους παιδοψυχολόγους που τον είχαν εξετάσει ότι είχε εντοπίσει τα άτομα που προέβαιναν στις καταγγελλόμενες πράξεις εις βάρος του. Παράλληλα την ίδια χρονιά ο ποιητής και συγγραφέας είχε παραδώσει στην Αστυνομία μια λίστα με ονόματα ατόμων που τα δύο αδέλφια είχαν υποδείξει ως βιαστές τους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στις Φυλακές Κέρκυρας.

Κυψέλη δολοφόνοι

Ο συγγραφέας υποστήριξε, ακόμη, ότι ο 18χρονος κατονόμασε άλλες δύο φορές στην ανακρίτρια τον 33χρονο Πολωνό, με τελευταία τον Μάρτιο του 2021, όταν κατήγγειλε συγκεκριμένες πράξεις εις βάρος του από τον δολοφόνο του 7χρονου. «Στα όργια συμμετείχαν καμιά εικοσαριά άτομα, από τα οποία εγώ εντόπισα περίπου 15 άτομα, διείσδυση υπήρχε από τους… (σ.σ.: αναφέρεται και στο όνομα του Πολωνού Μάριους Τόμας Πίτουχ)» φέρεται ότι είχε πει ο 18χρονος. Ο συγγραφέας επισήμανε, επίσης, ότι οι αρμόδιοι δεν ταυτοποίησαν τον Πολωνό, ακόμη και όταν τα στοιχεία του έγιναν γνωστά.

Κυψέλη δολοφονία

«Δυστυχώς, όσο ήταν εν ζωή, οι αρμόδιες Αρχές δεν μερίμνησαν ώστε να ταυτοποιηθεί (αν και τα στοιχεία ήταν γνωστά) και να κληθεί να εξεταστεί αναφορικά» τόνιζε στην αναφορά του, εντοπίζοντας, τέλος, ομοιότητες ανάμεσα στα βασανιστήρια που υφίστατο ο 7χρονος Ανδρέας και στη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος των δύο αδελφών: «Από τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα έγιναν γνωστά κάποια από τα βασανιστήρια που είχε υποστεί ο μικρός Ανδρέας, όπως κλείσιμο του στόματός του με μονωτική ταινία, «μεθοδολογία» που ταιριάζει απόλυτα με όσα είχε καταγγείλει ότι έχει υποστεί ο 18χρονος από τους γονείς του»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This