«Υποκρινόμουν με την Ρούλα για χάρη του παιδιού», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης – Διαβάστηκαν μηνύματα του πρώην ζευγαριού

Έβαλε τα κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου - «Αξιοθρήνητο» αποκάλεσε τον Μ. Δασκαλάκη ο Κούγιας

Must Read

Την συμπεριφορά του που ήταν «υποκριτική», όπως είπε, τόσο στην επικοινωνία του όσο και στην σχέση του, ακόμα και την σεξουαλική, που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ό Μάνος Δασκαλάκης στη συνέχεια της εξέτασης του από τον Αλέξη Κούγια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της 34χρονης προφυλακισμένης.

Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης διάβασε μηνύματα του πρώην ζευγαριού, στα οποία αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον «αγάπη μου», «ζωή μου».

«Υποκρινόμουν σε αυτά τα μηνύματα, ήθελα να υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα. Ήθελα να είμαστε καλά για το παιδί», απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον Αλέξη Κούγια να ρωτά: «Αυτές οι λέξεις με τα χαϊδευτικά δείχνουν ένα ζευγάρι σε απόσταση;».

«Σας είπα και πριν, έκανα ό,τι καλύτερο για το παιδί μου. Συμφωνήσαμε να είμαστε μαζί. Υποκρινόμουν, ήθελα να κάνω το καλύτερο και να διατηρώ κλίμα ηρεμίας. Προσποιούμουν για να είναι καλά το παιδί μου. Είχαμε κάποιες σεξουαλικές σχέσεις. Και εκεί βεβαίως υποκρινόμουν» συνέχισε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον δικηγόρο να απαντά: «Δηλαδή εσείς μας λέτε ότι πατάτε το κουμπί, και βγαίνει μία χοντρή».

Ο μάρτυρας υποστήριξε πως τα μηνύματα που διάβασε η υπεράσπιση ήταν αποσπασματικά ενώ από την έδρα, μετά από σχετική παρέμβαση της εισαγγελέως, τονίστηκε πως θα αναζητηθεί το σύνολο των μηνυμάτων τα οποία υπάρχουν σε cd στη δικογραφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε τα κλάματα, όταν ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε μία ανάρτηση που είχε κάνει αλλά και σε όσα άκουσε από τον πρώην σύζυγό της.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με την συνέχεια της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη.








 

Δείτε όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην εξέτασή του:










«Αξιοθρήνητος ο Μάνος Δασκαλάκης»

Επανήλθε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Μάνος Δασκαλάκη ο Αλέξης Κούγιας.

Πριν αρχίσει σήμερα η δίκη τον είχε χαρακτηρίσει «κλαρινογαμπρό». Μετά την ολοκλήρωσή της τον αποκάλεσε «αξιοθρήνητο».

«Κατέρρευσε το κίνητρό του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της για να τον κρατήσει κοντά της» είπε ο ποινικολόγος,  μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Και πρόσθεσε: «Mαύρη ημέρα για όλους αυτούς που έσπευσαν να προκαταδικάσουν την κυρία κατηγορουμένη φτιάχνοντας ψεύτικα σενάρια ή κάνοντας μονολόγους χωρίς να ακούγεται αυτό το οποίο ενδιαφέρει το δικαστήριο, η αλήθεια. Σήμερα έλαμψε η αλήθεια, αποσαφηνίστηκε πλήρως ότι αυτός ο οποίος είχε απόλυτο έρωτα με την κατηγορουμένη όπως είχε πει και ο τότε δικηγόρος της ο κ. Λύτρας ήταν ο κ. Δασκαλάκης».

Δείτε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: «Σκότωσε τη Τζωρτζίνα για να με εκδικηθεί», κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης

«Κλαρινογαμπρό» αποκάλεσε ο Κούγιας τον Δασκαλάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This