Κάηκε ζωντανός 75χρονος που πήγε να κάψει ξερόχορτα στο χωράφι του

Ανείπωτη τραγωδία στο Διμήνι Βόλου

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 75 ετών στο Βόλο, καθώς κάηκε ζωντανός από φωτιά που άναψε ο ίδιος σε οικόπεδό του στην περιοχή Διμήνι, για να κάψει ξερά χόρτα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας πήγε στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και έβαλε φωτιά να κάψει μερικά ξερόχορτα, με την ευκαιρία της καλοκαιρίας στην περιοχή. Ωστόσο, ένα μεγάλο κυπαρίσσι που υπήρχε στο σημείο κυριολεκτικά λαμπάδιασε, με αποτέλεσμα, από τη μια στιγμή στην άλλη να χαθεί ο έλεγχος της φωτιάς και να χάσει τη ζωή του ο ηλικιωμένος.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως στις κραυγές επίκλησης του 75χρονου για βοήθεια έσπευσαν κάποιοι που τον άκουσαν, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Επί τόπου μετέβη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και η αστυνομία που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο ηλικιωμένος άνδρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This