Αττικό νοσοκομείο: Τραυματίστηκε οδηγός ασθενοφόρου από ξαφνική επίθεση άνδρα!

Must Read

Παραλίγο να κινδυνέψει η ζωή του πληρώματος ενός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν μέσα στο Αττικό νοσοκομείο όταν δέχθηκαν επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος όρμηξε και έσπασε το τζάμι του οχήματος, τραυματίζοντας τον οδηγό του οχήματος!

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον άνδρα καθώς και σε μια γυναίκα  και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου.

Μάλιστα, οι διασώστες περιέγραψαν πως ακριβώς συνέβη το περιστατικό καθώς και τις αντιδράσεις του:

«Εκεί που είμαστε στα επείγοντα παραδώσαμε το περιστατικό μας και ήμασταν έτοιμοι να αποχωρήσουμε από το νοσοκομείο για να πάμε σε κάποιο άλλο περιστατικό. Εκεί λοιπόν που αποχωρούσαμε κάποιος κύριος, δεν ξέρω τι είχε συμβεί εκεί πέρα, είδε το ασθενοφόρο, έτρεξε κατά πάνω του, μας απείλησε, εγώ είχα κλεισμένο το τζάμι του οδηγού και ξαφνικά άρχισε να το χτυπάει με γροθιές, μέχρι που έσπασε» περιέγραψε στο STAR το θύμα της επίθεσης.

«Πετάχτηκαν όλα τα θραύσματα πάνω σε εμένα και στην συνάδελφο, τραυματίστηκα λίγο» προσθέτει.

Όσο για την αντίδραση του: «Καταρχάς του είπα να απομακρυνθεί, έβαλα την ασφάλεια στο αυτοκίνητο και κάλεσα κατευθείαν τον ασύρματο, αυτά έγιναν εντός του νοσοκομείου, δέκα μετρά από τα επείγοντα. Από ότι κατάλαβα είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με τους γιατρούς πριν γίνει αυτό και μετά ήρθε, ήρθε η Αστυνομία τον απομάκρυνε από τον χώρο, έβριζε, ήταν διεγερτικός και ξέσπασε πάνω στο όχημα του ΕΚΑΒ».

Οι διασώστες τονίζουν πως το μόνο που κάνουν είναι να εξυπηρετούν και υπάρχει περίπτωση να συμβαίνουν και τέτοια περιστατικά που βάζουν την σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This