Έγκλημα  ή αυτοκτονία; Θρίλερ με την 28χρονη που βρέθηκε με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή - Σε σοκ ο πατέρας της

Must Read

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της 28χρονης διοργανώτριας του Καρναβαλιού στον Έβρο, η οποία αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής και βρέθηκε νεκρή μέσα σε χαράδρα, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η νεαρή γυναίκα η οποία ήταν υπεύθυνη για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην περιοχή της βρέθηκε από τον ξάδερφό της και αστυνομικούς, πεσμένη και νεκρή σε χαράδρα 40 μέτρων, στον δρόμο για το βουνό της Λευκίμης. Λίγα μέτρα μακριά της βρισκόταν η μοτοσικλέτα της.

Και μπορεί η πρώτη εντύπωση που δημιουργήθηκε να ήταν ότι πιθανόν η 28χρονη ενεπλάκη σε κάποιο τροχαίο ατύχημα και έχασε τον έλεγχο, ωστόσο όσοι βρέθηκαν στο σημείο σοκαρίστηκαν όταν αντίκρισαν ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της νεαρής γυναίκας αλλά και αμυχές από μαχαίρι στα χέρια της.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσε ότι η νεαρή γυναίκα επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της και αφού δεν τα κατάφερε, πιθανόν να μαχαιρώθηκε στο στήθος. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρία του αδερφού της, η 28χρονη είχε ένα τέτοιο μαχαίρι για τις αγροτικές εργασίες.

Κι ενώ έχει ήδη γίνει εκτίμηση για αυτοχειρία, τα τραύματα στα χέρια της φέρεται να προηγήθηκαν από το τραύμα στο στήθος. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η κοπέλα κατέληξε από το τραύμα στο στήθος ή από την πτώση της στον γκρεμό.

Στη σορό της θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα «φωτίσει» τα αίτια θανάτου της αλλά και να πρόκειται για έγκλημα ή αυτοκτονία.

Παράλληλα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η 28χρονη είχε κανονίσει να συναντηθεί με φίλους της στο γήπεδο προκειμένου να δουν τοπικό αγώνα, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ και έτσι συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν τις έρευνες.

«Ξεκίνησε να πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να τη βρούμε. Τυχαία τη βρήκε ο ανιψιός μου. Εμένα με νοιάζει ότι χάθηκε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα» δήλωσε στο Live news ο πατέρας της καταρρακωμένος.



 

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 28χρονη στην χαράδρα έσπευσαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και μέχρι στιγμής δεν αποκλείουν τίποτα. Παράλληλα ψάχνουν υλικό από κάμερες στην περιοχή για να διαπιστωθεί αν η νεαρή γυναίκα επέβαινε μόνη της στο μηχανάκι.

Στο Τυχερό, όλοι κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο κορίτσι γεμάτο ενέργεια και ζωή. Όπως λένε συντοπίτες της, η 28χρονη συμμετείχε στα κοινά και σε τοπικές εκδηλώσεις, ήταν πάντα πρόθυμη, χαμογελαστή και ευδιάθετη και σε καμία περίπτωση δεν θα έδινε τέλος στη ζωή της.

Δείτε επίσης:

Αυτή είναι η 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού που βρέθηκε με καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This